CHE' NAB tag saya la,,,,,,,

1. apa benda paling penting dalam hidup anda?

Hati dan perut yang gumbira :)

2. benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?

guna utk makan la .....weeeeeeeeeeeeeee (mmg la si gimuk nih)

3. dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?

tak tau ar..... korg agk? klu kat rumah xmuat kot nak wt khemah bnyk2
aiyooooo kt hotel bole? ( of course my own hotel..aminnn )
~ nak wane putih + ( biru / purple )

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
 
hahahaha habeslah diorg duk gosip krg!!!

5. berapa lama korang akan mencintai ex-kekasih korang?


smpai dia tikam belakang!!! waaaa

6. novel/buku/majalah terkahir yang korang beli?



    NUR (hahaha gilerr bosan gak, xsesuai rupenya utk aku )

7. antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra?


     Nenek XD

8. namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?

of course Rasulullah

9. adakah korang basuh baju korang sendiri?


Ikut kerajenan la,,,,,mesin basuh tu ad gak tolong2 tyme tengah kaya... :D

10. di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?

tengok bunga SAKURA yang cun tuhhh ....bawak la aku yerrr :)

11. pilih salah satu, peluk atau cium?

for who??

12. beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
ni lahh die XD
 che nab ialah kawan ku yang COMEL, GOJES and SWEET ( abes la ko cair dgn ak hahaha)

13. 8 lagu yang korang suka and selalu dengar?

ad ke ???selalu sangat dgr mau bosan eden 
lagu lama2 sedap gak...hahhaa
~ dan bila esok
~ lovely day
~ kau kunci cintaku di dlm hati mu (lagu zaman kanak2 ribena )
~lagu dlm blog cik nab (tersuka la plak)
~ eii da xde idea la 
fyi, aku suka lagu yang menenangkan xkisah la ape pun except lagu yang room8 aku tuhh minat
aishhh sangat-sangat keganasan ala-ala Linkin Park gituu
aiyoooo
tapi kalau da selalu dengar, aku akan bosan gak satu hari ! tatau nape :P

14. 5 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini ?



eka ~ex-jiran~
gee
tasya
iqa
dayah

so korang rajen-rajen kan la diri untuk menjawab yerrr
weeeeeeeeeeeeeee sukanya saya,,,

lots of love 
~fara sakura~

4 comments:

Nabilah Zainal said...

cun gila orang yang tag ko tuh.. hahahahha

farasakura said...

sangat kiut XD

Nabilah Zainal said...

cun gila orang yang tag ko tuh.. hahahahha

farasakura said...

sangat kiut XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...