dalam kenangan :|

hi guys, 

best jugak kan kalau xspeaking
hahahaha
hari tu kan aku ada post psl my ex-teddy
cewahhh boleh plak ex2 yerr
ni kes frust la punye psl trus bg kat junior
haishh =,=

xpe la,sume da tinggal kenangan
sekarang nih masa untuk create new memoir :)
jap2....
back to the story la
aritu kan pic teddy ni da ilang!
skang nihh da dpt pic baru
thanx tau yana (new owner)!

pic ni just untuk kenangan ajerr
jangan salah faham yerr
tak mungkin aku nak kembali kepada masa silam yang sangat menyakitkan
:|
 tetapi kenangan mesti kena ada kan kan kan ??
dalam hidup nih walaupun pahit pun kenangan tu
walaupun kenangan itu buat kita menangis pun 
tak ape lahh
itu la namanya kenangan
pahit dan manis untuk dikenang
kalau semua manis pun tak best jugak!
tak ade la kita menghargai kenangan tu kan kan kan??
 tapi kan korang
walaupun da lama benda ni jadi
rasa sedih tu tetap ada
kenapa yerr
simpan sedalam-dalamnya
:(

sorry sorry touching sket
hahahahaha
  and now
tara !!!! presenting .......
fareiz 686
cute tak???
lots of love
~fara sakura~


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...