alahai gayat

hallo semua ! semalam petang fara dah balik UTP so tak dapat la online and blogwalking ...sori yerr...so malam ni fara akan active kan diri untuk blogwalking okeh :)

BERITA GEMPAK

fara rumah atas sekali tingkat tiga, mak aihh tinggi la babe...dah la fara ni gayat nak mampus...nak bukak tingkap tu duk baca bismillah puluh-puluh kali...haaa korang ada tips tak nak hilangkan gayat...tolong yerr rasa macam nak pengsan pun ada..haha sikit la...mintak-mintak la lepas ni dapat hilangkan gayat tuh

nun atas sekali dekat pokok tu XD ada berani ? haha takdela tinggi mana pun
BARU BARU BARU !

fara sekarang ni tinggal kat rumah baru..so suasana baru la yer..roomate baru...meja baru....katil baru..paling best ada peti ais..yeahh boleh simpan makanan best-best...jangan jelez yer

fara tak sempat la tangkap gambar bilek...heee so sorry la yerr :( nanti-nanti la bila bilik fara da kemas dan comel..haha nampak selesa la tempat ni walaupun agak ke"tinggian"...adoyai doakan fara ye hee

ok la, malam ni fara update lagi dengan suasana baru bilik fara k...keep reading okeh ! ♥ u all

nota kecil :internet lembap banyak !


until then----

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...