bakat terpendam ke?? mungkin ?? SEINDAH TAKDIR

Salam and hi semua ....fara nak bagi tau ni...heee insyaAllah dalam minggu ni fara akan postkan entri untuk cerpen pertama fara....Adoii berbakat ke fara nih??? Belum cuba belum tau okeh...Ayah fara penah buat novel Meredah Takdir....Korang penah baca tak?? Tak ada lah famous amous sangat macam Norhayati Berahim atau Damya Hanna...So anak dia yang "comel" ni, nak cuba buat cerpen okey....

Harap sangat korang dapat baca dan bagi comment yang bernas k....InsyaAllah secepat mungkin fara postkan cerpen kat blog ini yer...Ulang suara....Blog ini yer....

FYI, fara memang minat gila-gila baca novel dan cerpen...Best kan korang ! Fara tahu ramai yang minat jugak ! Heee so tunggu kemunculan cerpen fara...cewah ayat nak gempak ajerr =,= heee XD

TAJUKNYA SEINDAH TAKDIR
jadi tunggu la post entri yang bertajuk diatas ok!


 sesiapa yang nak nama dia kat cerpen ni, comment la kat post ni.....ehehehe :)

until then-----

9 comments:

Nurul Hamizah said...

haha, dah comment dah.. (^_^)

atie said...

oo..boleh ye..klu komen nama kite masuk dlm cerita ni~hehe

Qaseh dalia adelia said...

wah2 cerpen ape tu ye ..hehe

Nabilah Zainal said...

aku nak jadi heroin tau.

KUCING rilek said...

tak tau pulak kawan aku ni pndai mengarang cerita pnjg2..haha!

Anonymous said...

farah !! make sure nama aku ade ! zulaikha afifah . bubuh ika pun tak pe . kikikiki ;p

Kay-E said...

nak jugak....

KUCING rilek said...

tak tau pulak kawan aku ni pndai mengarang cerita pnjg2..haha!

Kay-E said...

nak jugak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...