ber-B I S T R O ♥

selamat pagi semua!

semalam tak sempat nak update Mr. Bloggie sbb kakakku busy nak tengok cerita hindustan kat laptop ni
wuuuwuuu =,=
so saya tido awal
11.45 kot!
malas nak tunggu-tunggu dia

so fara nak cerita
semalam opah belanja pegi makan kat BISTRO IN TOWN

menu
chicken chop and kiwi
yeah my favourite la kiwi tu
 
kitaorang pergi dalam 7 orang termasuk anas kenit tu
mama je xde dalam gambar heee

da macam girls nite out jer kalau anas di kecualikan :)

fara da jadi gila gamba je
wahh wahh
alamak ada lebih dari 20 gambar
kena pilih top 13 ni
banyak gilaa-gilaa
hehehe
✖‿✖

sebelum pergi--
me and kak yong
anas gatal tengok akak waitress tu jee
terima kasih opah
senyum giloo
una, my only lil sis
with angah psst saya nampak gimuk XD
sistaz
opah :)
kiwi's
anas pun tido la pulak..aiyokk
lastly.......  
 
bilnya kan
amboiii
mahal gilaak

RM _ _ _._ _

bukan sedap sangat pun :|
buat sebal je
tapi tak pe la
terimakasih ye opah sebab belanja kami
hehehe
sayang opah with capital letter

until then-------

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...