dia sangat lampi..please lahhhh

hallo semua ! Susah gila nak update blog :|....ada yang lampi sangat tuh...terlalu la lampi tahap dewa lahh sangat..kena lah bersabar dengan dia....haishhh

muka gila....XD

Dialah yang menggeramkan warga di UTP nihhh adoyaiii tulun tulun..alahaiiiii sangat geram..kelampian yang teramat sangat...nak update pun susah..=,= sorry la yerr

SIAPAKAH GERANGAN ??

SILA TEKA DENGAN BIJAK !
DIALAH-----------------------

INTERNET yang terlalu lampi to power of 5k

huhuhu warga UTP sila sabar yerr....nak bukak email ke apa-apa pun seriously sangat payah...loading da lah lama gila...lepas tu, tiba-tiba no connection pulak ...mana tak senget sebelah je otak nihh...nak buat keje pun payah...hehehe keje la sangat XD

korang-korang....
fara da mula kelas hari ni...heeee ada ramai jugak budak baru yang masuk..hmmm tapi kos ICT 3 orang jer...tapi belum la lagi buat sesi suaikenal...cewahhh...hahaha kepada yang baru tuhh,,selamat datang la ke UTP...hahaha enjoy study kat sini okeh...

p/s : fara tak dapat la pegi gathering blogger tuh =,=...sorry la yerr.... fara ada family day untuk CSR (event yang fara join) ...huuuuu sorry sorry sorry... tak boleh elak la pulak... mak aihh

ok lah korang,
besok kalau fara banyak masa + internet da kurang lampi, fara update lagi yer...heee fara still gayat kot duk tinggi-tinggi nihh...=,= alamak macam mana la nak keje tempat tinggi...kompem tak dapat nih..haha

♥ u la bloggers :) siapa yang tak join giveaway fara, jom la join tau-tau...heeee

until then----

4 comments:

Si DauN CeRi said...

tenet slow ye.. memang menguji kesabaran.. hehe

s.y.a.r.q said...

belilah beruk band :p

sue. said...

eee..comel larh pic webcam tu..sue suke..ngee

sue. said...

eee..comel larh pic webcam tu..sue suke..ngee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...