fara kena halau balik!

alohaaa....haaa bukan halau sebarang halau yerrr...lagi berapa hari je fara kena mendarat kat utp lagi...adoyaii xbestnya perasaan nihh...sangat malas nak kemas barang + beli barang lagi..nak start belajar pulak..kacau daun betul la...tengah syok-syok cuti + blogging dah nak kena balik....aiseyymannn

TAK SYIOKKK!!!
 
nota kaki tangan jari

mak aihh banyak betul barang nak bawak balik nih....hari tu time packing nak balik rumah dalam 5 kotak besar fara bawak balik....aishhh banyak tuhh berpeluh-peluh la nak mengangkat masuk kereta..so kali nih tak tau la berapa....dah la dapat rumah tingkat TIGA ! mau xmampus angkat sorang-sorang....siapa nak tolong? datang la utp okeh..fara perlukan bantuan korang ! haaaa cepat ! fara nak bagi pahala free kat semua nih...

sila daftar kan diri anda kat fara okeh ! hahaha warga utp lagi la digalakkan untuk tolong fara :)

heee besok fara nak pegi shopping..nak join? boleh ! kalau korang nak belanja fara makan
main-main ajerr
fara nak jalan kat kuala nih jerr...konpem korang mau ikut kan =,=
takpe-takpe fara tetap sayang kuala.haaha ♥ 

okey la da merepek meraban dah nihh, nak pergi meronggeng sekejap kat blog-blog korang!

nota kecil : anas da makin sembuh...thanx kepada yang doakan :)
siapa yang blurr sila baca entri nih dulu okeh !

until then----
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...