GIVEAWAY KEYCHAIN COMEL UNTUK ANDA

hallo semua ! Tadi fara kemas-kemas barang so terjumpa keychain yang dulu fara beli kat Padang Besar.. Korang berminat tak? heeeeso fara nak buat giveaway la yerr..


 comel tak? untuk mama-mama boleh bagi kat anak-anak anda yang kiut miut
untuk diri sendiri pun boleh :)

caranya mudah :

1. tulis tajuk entri : "GIVEAWAY KEYCHAIN COMEL UNTUK SAYA"
2. Letak gambar keychain di atas kat entri
3. Link kan entri ini kat entri anda
4. Follow blog fara kalau korang rasa perlu nak update apa-apa
5. Link kan entry anda kat comment kat sini sahaja okey
6. Kalau nak letak kat sidebar pun boleh 
7. Tag seorang kawan anda yang comel :)


fara nak tag :
semua follower fara


Tarikh tutup : 5 Feb 2011

Pemenang akan dicabut undi ! Ingat ada 3 keychain comel untuk anda! Good luck!

79 comments:

Miss Ran said...

datang untuk joinnnn


http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

TQ

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Gadish Lollipop said...

farah .kite join taw
:)
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Deela Ashrawi said...

dah join

http://adeelayangpunya.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya_899.html

nadiah said...

salam,saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq

Kay-E said...

saya pown dah join gak....
http://blogsuduthati.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

eiela said...

saya join juga ye..

http://giveaway-newbie.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

KUCING rilek said...

laki cm aku leh tak..lawa plak bende tu

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tQ~

KUCING rilek said...

tak sangka aku join gak,haha

http://kucingrilek.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

shera haifa said...

join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

bunga_lily_pink said...

join jugak!!! =))

http://chentahatyaliaafiq.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

cikanna said...

salam,saya join ya!

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq

Siti Aisyah Zulkafli said...

salam..sy dah join..smga menang..hehe..tq..

http://syahznine.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Mra Mastura said...

hye, mra joiin =)

http://ijoincontest2-mra.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Mama AminAzim said...

me dtg join GA

http://mamaaminazim.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Myra Jay said...

MJ join ya.

http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html

zaikulim said...

salam zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

shekechik said...

da join da

http://blog-contestku.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

uNa said...

hai..dh join jugak

http://husna-una.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq

aIEn aHMaD said...

sy join yaww.

http://thetalkativeamok.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Miss Mucuk ! said...

sy join :)

http://mizzchenta91.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

cempakakuning said...

Cempaka join.
id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

MiMie AddNin said...

hye..
join jugak..
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html

pago" said...

join sini..

http://nakmenanghadiah.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tiefazatie said...

salam dear...ifa join yaa

id follwoer: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq!

Miza Yusof said...

salam. miza join,

id follower: miza yusof

link: http://haycontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

imanmom said...

salam,saya join ya

http://tungkukayu.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

id; imanmom

mirahashime said...

join :)

http://mirahashime.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

SALAM.
LISA JOIN

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

TQ

Nadiah Sidek said...

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

~naddy~ said...

http://pelangihaty.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

nad join. :P

eb ezrin2 said...

join
id: eb ezrin
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
tq

Hana Kirana said...

Hana Kirana Join

http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Jieda said...

join ye

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html

umiliza989 said...

SALAM PERKENALAN
saya join
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Farhana said...

join juga

http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

+feeza+ said...

feeza join..:)

http://fierzalicious90.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Golden Rose said...

salam perkenalan...nak join ye

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html

nadratul said...

joined

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

AROL DSHW said...

Eh, Arol pun nak join jugak!

http://arolgiveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

:)

lIfE StIlL gO On... said...

salam saya join =)-_____________-
http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

azleen said...

saya join...saya join....
id: azleen
http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

cikpuanhady said...

salam..saya join..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

thanks..

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

syakila said...

JOin

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

aznain said...

aznain join jugak

http://contestcontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Ogy said...

http://ogy2112.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

FIRUS 101 said...

dh join =)

http://feerrous.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

taufidris said...

JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

LYA m@m@ ASYA said...

JOIN:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

TQ

Zue AnnaLeeya said...

salam fara... akak join jgk..

http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tenkiu..

Fateen said...

saya join

http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

NOOR FATIN said...

saya joinn!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

misz l0vely said...

saLam...
hYe!
j0in ur GA...

http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq...
;)

leen said...

join

http://emmileen.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Qard91 said...

http://qard91.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

ok join

http://norazwa50.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

As said...

salam..saya join

http://inisuatucerita.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

CR. said...

Assalamualaikum tuan rumah,
saya sertai!:D
http://ambocubo.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Terima kasih.

Mrs. Asida said...

Mrs. Asida join yer w/pun tinggal 1jam lagi.. hehe

http://ilovecontestblog.com/2011/02/04/giveaway-keychain-comel-untuk-saya/

Id: mrs. Asida
email: asieda82@gmail.com

TQ. Jom Join GA Asid plak..

CR. said...

Assalamualaikum tuan rumah,
saya sertai!:D
http://ambocubo.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Terima kasih.

Mrs. Asida said...

Mrs. Asida join yer w/pun tinggal 1jam lagi.. hehe

http://ilovecontestblog.com/2011/02/04/giveaway-keychain-comel-untuk-saya/

Id: mrs. Asida
email: asieda82@gmail.com

TQ. Jom Join GA Asid plak..

zaikulim said...

salam zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

ok join

http://norazwa50.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

cikanna said...

salam,saya join ya!

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq

shera haifa said...

join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

As said...

salam..saya join

http://inisuatucerita.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Zue AnnaLeeya said...

salam fara... akak join jgk..

http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tenkiu..

eiela said...

saya join juga ye..

http://giveaway-newbie.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Deela Ashrawi said...

dah join

http://adeelayangpunya.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya_899.html

Gadish Lollipop said...

farah .kite join taw
:)
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Miss Ran said...

datang untuk joinnnn


http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html

Nadiah Sidek said...

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...