Skip to main content

GIVEAWAY KEYCHAIN COMEL UNTUK ANDA

hallo semua ! Tadi fara kemas-kemas barang so terjumpa keychain yang dulu fara beli kat Padang Besar.. Korang berminat tak? heeeeso fara nak buat giveaway la yerr..


 comel tak? untuk mama-mama boleh bagi kat anak-anak anda yang kiut miut
untuk diri sendiri pun boleh :)

caranya mudah :

1. tulis tajuk entri : "GIVEAWAY KEYCHAIN COMEL UNTUK SAYA"
2. Letak gambar keychain di atas kat entri
3. Link kan entri ini kat entri anda
4. Follow blog fara kalau korang rasa perlu nak update apa-apa
5. Link kan entry anda kat comment kat sini sahaja okey
6. Kalau nak letak kat sidebar pun boleh 
7. Tag seorang kawan anda yang comel :)


fara nak tag :
semua follower fara


Tarikh tutup : 5 Feb 2011

Pemenang akan dicabut undi ! Ingat ada 3 keychain comel untuk anda! Good luck!

Comments

Miss Ran said…
datang untuk joinnnn


http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html
Cute MuM said…
Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

TQ
nanakimie said…
join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Gadish Lollipop said…
farah .kite join taw
:)
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Deela Ashrawi said…
dah join

http://adeelayangpunya.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya_899.html
nadiah said…
salam,saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq
Kay-E said…
saya pown dah join gak....
http://blogsuduthati.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
eiela said…
saya join juga ye..

http://giveaway-newbie.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
KUCING rilek said…
laki cm aku leh tak..lawa plak bende tu
SyUhAdA said…
salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tQ~
KUCING rilek said…
tak sangka aku join gak,haha

http://kucingrilek.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Mama Zharfan said…
salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
shera haifa said…
join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
bunga_lily_pink said…
join jugak!!! =))

http://chentahatyaliaafiq.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
cikanna said…
salam,saya join ya!

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq
salam..sy dah join..smga menang..hehe..tq..

http://syahznine.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Mra Mastura said…
hye, mra joiin =)

http://ijoincontest2-mra.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Mama AminAzim said…
me dtg join GA

http://mamaaminazim.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Myra Jay said…
MJ join ya.

http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
saya join...

id : Fadzillah Kamarudin...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html
zaikulim said…
salam zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
shekechik said…
da join da

http://blog-contestku.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
uNa said…
hai..dh join jugak

http://husna-una.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq
aIEn aHMaD said…
sy join yaww.

http://thetalkativeamok.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Miss Mucuk ! said…
sy join :)

http://mizzchenta91.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Anonymous said…
Cempaka join.
id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
MiMie AddNin said…
hye..
join jugak..
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html
pago" said…
join sini..

http://nakmenanghadiah.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
tiefazatie said…
salam dear...ifa join yaa

id follwoer: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq!
Miza Yusof said…
salam. miza join,

id follower: miza yusof

link: http://haycontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
imanmom said…
salam,saya join ya

http://tungkukayu.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

id; imanmom
mirahashime said…
join :)

http://mirahashime.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
SALAM.
LISA JOIN

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

TQ
Nadiah Sidek said…
saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
~naddy~ said…
http://pelangihaty.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

nad join. :P
eb ezrin2 said…
join
id: eb ezrin
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
tq
Hana Kirana said…
Hana Kirana Join

http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Jieda said…
join ye

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html
umiliza989 said…
SALAM PERKENALAN
saya join
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Anonymous said…
http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Farhana said…
join juga

http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
+feeza+ said…
feeza join..:)

http://fierzalicious90.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Golden Rose said…
salam perkenalan...nak join ye

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html
nadratul said…
joined

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
AROL DSHW said…
Eh, Arol pun nak join jugak!

http://arolgiveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

:)
salam saya join =)-_____________-
http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
azleen said…
saya join...saya join....
id: azleen
http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
cikpuanhady said…
salam..saya join..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

thanks..

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido
syakila said…
JOin

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
aznain said…
aznain join jugak

http://contestcontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Ogy said…
http://ogy2112.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Nana said…
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
FIRUS 101 said…
dh join =)

http://feerrous.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
taufidris said…
JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
LYA m@m@ ASYA said…
JOIN:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

TQ
Zue AnnaLeeya said…
salam fara... akak join jgk..

http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tenkiu..
Fateen said…
saya join

http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
NOOR FATIN said…
saya joinn!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
misz l0vely said…
saLam...
hYe!
j0in ur GA...

http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq...
;)
leen said…
join

http://emmileen.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Qard91 said…
http://qard91.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html
ok join

http://norazwa50.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
As said…
salam..saya join

http://inisuatucerita.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
CR. said…
Assalamualaikum tuan rumah,
saya sertai!:D
http://ambocubo.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Terima kasih.
Mrs. Asida said…
Mrs. Asida join yer w/pun tinggal 1jam lagi.. hehe

http://ilovecontestblog.com/2011/02/04/giveaway-keychain-comel-untuk-saya/

Id: mrs. Asida
email: asieda82@gmail.com

TQ. Jom Join GA Asid plak..
CR. said…
Assalamualaikum tuan rumah,
saya sertai!:D
http://ambocubo.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Terima kasih.
Mrs. Asida said…
Mrs. Asida join yer w/pun tinggal 1jam lagi.. hehe

http://ilovecontestblog.com/2011/02/04/giveaway-keychain-comel-untuk-saya/

Id: mrs. Asida
email: asieda82@gmail.com

TQ. Jom Join GA Asid plak..
zaikulim said…
salam zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
saya join...

id : Fadzillah Kamarudin...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html
ok join

http://norazwa50.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
cikanna said…
salam,saya join ya!

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tq
shera haifa said…
join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
As said…
salam..saya join

http://inisuatucerita.blogspot.com/2011/02/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Zue AnnaLeeya said…
salam fara... akak join jgk..

http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

tenkiu..
eiela said…
saya join juga ye..

http://giveaway-newbie.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Deela Ashrawi said…
dah join

http://adeelayangpunya.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya_899.html
Gadish Lollipop said…
farah .kite join taw
:)
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html
Miss Ran said…
datang untuk joinnnn


http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-anda.html
Nadiah Sidek said…
saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/01/giveaway-keychain-comel-untuk-saya.html

Popular posts from this blog

I wish to have pretty as GEISHA and wear a kimono

Hey readers..

Do you know about geisha ? have you read about the story of a geisha entitled "Memoir of Geisha".. I wondering are they are pretty as what i'm thinking about.. Hmm let me see.. I try to google to see their actual face of a geisha and i found few of these pictures..


I wish to buy a kimono for myself when i have enough money..Perhaps i can have it before i grad from UTP.. I wish to buy the preetiest one..

And of course i would by the kimono made by the Japanese..but i have to wait until my money is enough.. Do you think kimono suit with me well? Let me think..haha i'm short..Will i find the correct size for me.. perhaps not the kids size..winks*

I will try the kimono's online shop..I just want to survey first...hahaha maybe if i'm rich enough i will make a contest and the prizes are kimono's..

Is that weird if  we wear kimono  in Malaysia? I guess so but maybe i can wear it for dinner or anything special..haha just a simple kimono will make you …

Things has been so difficult

Years to knowing
Years of loving
But we still cant understand each other
Despite of the love we have

Too hard to control
Too emotional to think
Too stressful to endure

Love is not a compromise
Love is about accepting
If we can't accept them now,
how can we accept them later?

Human is complicated. Man and woman.
But still we are human.

Breathe and breathe
Keep trying

Love while you have
Love while you can
Cause u dont know when they'll be gone

FS

tutorial : header transparent yang simple

Salam alaik bloggers..Semalam ada seorang blogger yang minta ajar macam mana nak buat header.. Terkezut jugak sebab farasakura takdelah expert dalam buat header yang cun-cun kan.. Tapi untuk buat header simple-simple je boleh la..

Sebelum tu, korang haruslah ada adobe photoshop xkisah la CS berapa pun dan kena la pandai guna.. Sikit2 pun ok..Yang ni kalau nak lebih cantik laa

dan korang kena ada FONT yang comel-comel yerr -> tuto font yang comel

Header terbahagi kepada empat :
1. Header bergambar dan tulisan
2. Header gambar sahaja
3. Header tulisan je
4. Header bergambar,tulisan dan status twitter

Banyak lagi la jenis header.. Tapi farasakura takdelah expert nak buat tuto header tapi nak promot tuto orang lain je.. Ada banyak otai blogger tuto yang dah buat.. Jom tengok

MY TOP FAVOURITE hanna fauzan
intan nurul fateha
lissa Arissa

farasakura nak buat tuto jugak la tapi yang simple je tau..Pls saya masih newbie dalam photoshop ☺
1. Open file Adobe Photoshop korang..farasakura..K…