hati-hati dengan P E A C E !

hallo..
da petang baru boleh update
heee sori yekk
busy dengan kenit lagi

orite kembali kepada topik kita ye cik tuan puan sekalian

~ P E A C E ~

actually takde pape sebenarnya
tapi time tengah skyping dengan kawan-kawan seluruh dunia
heeee anak sapalah tuh

fiancee seseorang cakap yang ada kita ada dua jenis peace
dan kedua-duanya bawa maksud yang berbeza
?????????
 
sebutan takde masalah tetapi ---------
kalau kita buat gaya peace ada masalah sikit
haaaa mula la tuh risau kan
 tapi ni cuma anggapan orang lain la, bukan orang Malaysia ok?
so jangan terlalu serius sangat
fara just nak kongsi saje ok :)

CONTOHNYA --------
tak ada yang betul dan salah..semua bergantung pada diri kita ok?
kalau kat UK kot, ada orang anggap yang peace yang kanan tu bawa maksud lain
apa maksudnya??
hmmmmm xboleh sebut la...
aiyokk
sebab fara xsuka sangat sebut perkataan itu
kalau ramai nak tahu, baru fara bagi tau okey?
sorry yerr
=,=
tapi korang pun boleh agakkan dia bawak maksud ape
cam xelok sangat la yer
heeee

T E T A P I

itu semua pandangan orang lain je
kalau kita nak buat pun tak salah kan
sebab itu semua bergantung pada niat kita
apa-apa pun tengok niat kita balik
ok kawan-kawan?
 
until then------

2 comments:

Hanis MY said...

betul tu bergantung pada diri...of course la untuk suka2 kan takde nak fikir maksud pelik2 ni...

farasakura said...

yup :) tepat sekali.. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...