jodohku pilihan keluarga

baru nak masuk 19 tahun dah nak kahwin??? biar betul cik farasakura 
✖‿✖

uiii syoknya dapat hantaran cam gini fuhhh meletup!

 siapa yang nak kahwin nih? fara ke korang ? hahaha
tak adalah bukan fara okey tapi entri ni aje nak bincang pasal 
jodoh pilihan keluarga

apa pendapat korang semua??? ok ke kalau kita la especially perempuan kahwin dengan seseorang pilihan keluarga kita....
berbaloi dan terjaminkah kita ???
mana lagi korang rasa ok sama ada pilihan keluarga atau pilihan sendiri..
orang zaman dulu-dulu kebanyakkannya semua kahwin atas dasar pilihan keluarga
sekarang ni jarang la nak tengok kan
sebab semua dah ada pilihan sendiri..hahaha adakah fara juga? tett...tett...tett...

mana-mana pun ok bagi fara tapi ntah la..mungkin pilihan sendiri lagi best..
tak tau la ok? masing-masing la kena jawab..
bagi yang dah kahwin, korang pun mesti dah ada jawapan korang sendiri
tapi kalau yang kahwin atas pilihan keluarga boleh la share pengalaman korang sebab susah nak cari la kot..heeee

kalau nak tahu siapa pilihan fara, tunggu la lepas grad fara beritahu ok :)
ada la dalam 4 tahun lagi...hahaha

kepada sesiapa yang nak kahwin cam kak irine, selamat pengantin baru la yerr...ajak-ajak la saya datang heeeee..jangan ajak-ajak ayam suda XD
ok la...nak kena pegi mandikan kenit tuu...sayang blogger semua!

until then-----

3 comments:

aZIEra itu aKu.... said...

kadang2 pilihan mak ayh pn tepat jugak....sebaliknya pilihan sndri yg x tepat...pape pn bergantung pd jodoh....=)

Asha Shalina said...

hari tu baru mimpi family nak kahwinkan saya dengan anak kawan dorang. hehe..tapi dlm mimpi tu redha aje w/pun sedih sbb laki tu pun dh ada gf..hehe..

LiLohOnEy said...

kawen pilihan mak pon oke apa.

blh bahagia jgk kalo mak berkati

tak gitu?

:)

p/s: singgah balas :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...