jom layan....

sape suka hindustan?

haaa teka ni dari cerita apa?
banyak kot cerita best dan koleksi fara

kuch kuch hota hai
dil to pagal hai
mujhse dosti karoge
kaho na pyar hai
3 idiot
salam namaste
hum saath saath hain
kabhi khushi khabi gham
chalte chalte
om shanti om

dan banyak lagi koleksi yang farah ada
sape nak ?
heheheh best gilerr kott

paling susah nak dapat kan
hum saath saath hain

 best giler kot
nak tengok kat you tube susah kot nak cari ada subtitle melayu atau english
then angah saya tolong belikan
heeeee
sayang la die camni

korang penah tengok tak cite tuh
best sangat sangat sangat
kalau nak pinjam, bagi tau je la
heeeee

fara peminat fanatik hindustan
best kot

kalau korang pun minat jugak, jom la tukar-tukar cerita
yeahhh

until then--------

4 comments:

forever love said...

hari tue baru tgk cter 3 idiot..tp selumber je cium..hahah

afiq. said...

parah parah...

Syafiq Rosli said...

hoho..best..

farasakura said...

forever love : best kot cite tuh ! thumbs up la

afiq :join la skalik heee

syafiq rosli : tau xpe..yeahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...