kenapa mesti chrome!

hallo semua! fara nak tanya korang nih...kenapa korang suka pakai chrome eh? haaa jawab cepat..
apasal pulak dia nih kan kan haaha gile ke apa

korang tahu tak fara ni peminat setia mozilla firefox !
i ♥ firefix ehh firefox lahh


kenapa? mengapa?

dalam dua bulan nih, statistik yang datang blog fara mostly pakai chrome
oh tidak ! sedihnya fara ......

pertarungan sengit!

tak tahulah kenapa sampai sekarang fara masih pakai firefox ...setia habis la tuh...adoyaii nak puji lebih-lebih boleh?haha
dapat apa-apa tak puji nih XD

tapi fara ada satu cerita ini seriously sebab tu yang menyebabkan fara tak nak pakai chrome ! sila baca dengan teliti okeh

al kisah la dulu-dulu punya cerita....fara nak download google chrome la kan...so fara install la software dia...alih-alih xboleh install...kalau sekali tak apa lagi...ini dah masuk ke puluhan ratusan kali (over beno nihh)

tu yang buat geram dan sebal tu dengan chrome heeee tak patut buat pelanggan macam itu tau
tahula fara cuma pakai netbook kecik nih jerr..xkan itu pun tak boleh =,=

ini tidak adil !
ala-ala p. ramlee la pulak heee

ok la itu aje nak kongsi

siapa yang kerja dengan inchik google tu,sila amik perhatian yer

until then----

5 comments:

pucheh said...

blogwalking pakai mozilla lagi best dari chrome..tapi nak post entri best pakai2 chrome..masing2 ade kelebihan dia..

farasakura said...

@puchehbetul eh?xperasan la pulak...heee thanx :)

JUNKO-EL-HIDA said...

bagus la awk nie..ape pun salam perkenalan..saya pun pengguna setia firefox..saya x suke guna chrome..mgkin sesetengah kata chrome nie laju tp bagi saya firefox mudah..lagi pun saya x suke tgk loading chrome yg bg saya pening dgn bulatan dia tue.hihihi..bgus la entri awk..jom join kontes di blog saya..weeeeeeeee

farasakura said...

@JUNKO-EL-HIDA heee thanx :) insyaAllah saya join okeh

pucheh said...

blogwalking pakai mozilla lagi best dari chrome..tapi nak post entri best pakai2 chrome..masing2 ade kelebihan dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...