kita kira sama-sama ♥

2.52 pm-9.00a.m.
(berapa lama lagi?)

plus minus 8jam laa

dup dap dup dap dup dap
semua warga foundy cam kalut² nak habiskan slide
same la saya
takut + gementar gilerr

ada muka risau ? wewitt XD
 
besok exam 
-----------------------
INTRODUCTION TO BUSINESS INFORMATION SYSTEMS
-----------------------
nama pun da panjang
jawapan pun mesti panjang la yerr
( 3 jam kott)
siap ada case study la babe
korang tau case study tu hapee

susah tak??

susah laaaa jugak
tapi doa-doa la aku dapat jawab
aminnnn

baru je online fb dan blog
dari pagi duk fokus baca je
saje² nak update blog
heeeee

nota kecil: tadi cik nab cakap nuffnang dia da naik siket tabungnye, tapi fara punye tabung belum la..aiyooo sabar²

reminder to all : jangan lupa bawak alat tulis, kad matrik, slip exam ,kalkulator (eng. student) dan tawakal!

degup-degup,
~fara sakura~
 

2 comments:

Nabilah Zainal said...

hahahaha.. jangan la cite kat cni duit nuffnang aku dah naik. buat malu je.. hahahaa... kalau famous blogger baca nih malu I... hahah

Nabilah Zainal said...

hahahaha.. jangan la cite kat cni duit nuffnang aku dah naik. buat malu je.. hahahaa... kalau famous blogger baca nih malu I... hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...