migrain tu sakit kepala ke ? tolong boleh ?

hallo semua ! fara tengah gila-gilaan sakit kat kepala...korang rasa migrain ke? Seriously kepala ni rasa sakit je, tapi tak ada la teruk sangat...fara cuba la tahan sakit ni, adoyai baru nak blogwalking blogger yang join segmen abg ben tu...mintak-mintak la kejap je sakit nih..Muka ni da kerut-kerut dah..aishh

jumpa gambar budak comel XD
Korang penah ada migrain tak? Ada beza ke dengan sakit kepala ....Fara nak search kat mr google la pasal nih...Badan pun dah rasa dedar dah... Tau tak apa itu dedar ? Dia macam panas-panas la sikit tapi tak demam.. Ada faham ....

Dulu fara kadang-kadang, rasa macam gelap kejap mata tu, kemudian elok balik...Korang rasa ada apa-apa tak? Ada blogger doktor tak kat sini ? Hello ? Anybody home? 

Fara tak faham la apa dalam google ni cakap...sapa nak tolong ? Untuk pengetahuan am, kongsi la ilmu korang dekat fara okeh...fara tunggu okey :)

Sakit ni dah kurang dah so fara nak pegi blogwalking yerr...TUNGGU !

until then----

5 comments:

Ujang9897 said...

tak tau la sakit cmner.hehe..kalo migrim mkn royal jelly k

Zue said...

tq sudi follow . ;)sy follow awak juga....

farasakura said...

@Ujang9897 royal jelly tu ape?heee

Ina said...

tak penah kena migrain...kalau jumpa doktor dier bagi ubat la..hope u sembuh cepat

farasakura said...

@Ujang9897 royal jelly tu ape?heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...