Nuffnang menakutkan aku ! OMG !

Salam alaik bloggers tersayang! Hee korang perasan tak dah dalam dua hari la fara tak online.. Aiyokk fara pergi Family Day SIFE UTP kat Ayer Tawar.. Sob Sob Sob so tak boleh la online ...

Actually kan bila fara nak online balik, mestilah nak check email, facebook dengan nuffnang kan.. Sekali time fara tengok balance nuffnang da menaik sikit...Mula la gelabah kot, takut  tukar jadi ME.. Waa memang sadiss gilerr kot masa tu..Tak dapat dibayangkan...=,=

Then fara tunggu la dia loading sampai habis... Masa tu hati macam redha je la kan... Muka dah blurr je.. Al maklumlah baru baru bangun tidur... At last,

INILAH HASILNYA......OMG !


Yes ! Dia masih di situ ! Horray, Horray, Horray ! Saya sangat gembira... Terima kasih Encik Nuffnang :) i ♥ u!

Korang nak tahu apa yang berlaku kat fara ? Sebab apa fara tak online ? Tunggu entri selepas ini ! Sangat hot dan panas ! Jangan ketinggalan okey ....Walaupun fara tak dapat datang untuk gathering blogger tu, tapi fara dapat jumpa seorang blogger jugak :) Nak tahu siapa ? TUNGGU DAN LIHAT !

Until then----
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...