perlu ke ada bloglist?

hi semua! fara nak tanya pendapat korang nihh... korang rasa dalam blog fara ok ke kalau ada bloglist?siapa yang fara nak letak kat bloglist tuhhh??

fara tengok kebanyakkan blog mesti ada bloglist, especially bloglist otai-otai dalam dunia blogger ni...so fara terfikir la mungkin nak letak bloglist dalam blog nihh...apa pendapat korang?



entri ni pendek je okehh..comment la pendapat korang :)
thanx semua!
until then-----

9 comments:

Azman Roslan said...

terpulang pada diri sendiri nak buat bloglist atau tidak.. tapi kalau nak buat, boleh la tukar link dengan blog lain. baru best..

qin zyie said...

fara,btol kte cik azman 2..it's up 2 u..lau fara rse ok,juz d0..:)

lemolemo said...

apa salahnya?:)

farasakura said...

@Azman Roslan heee okies thanx :)

farasakura said...

@qin zyiethanx :)

farasakura said...

@lemolemo akan difikirkan okiey :)

lemolemo said...

apa salahnya?:)

farasakura said...

@Azman Roslan heee okies thanx :)

Azman Roslan said...

terpulang pada diri sendiri nak buat bloglist atau tidak.. tapi kalau nak buat, boleh la tukar link dengan blog lain. baru best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...