rugby is my passion but i'm a girl!

hi semua!

 waktu dan saat nih
2029 hours

fara nak share something which is my favourite sport

R U G B Y !


boleh ke perempuan minat mende nih
boleh la kan kan
kalau ramai perempuan minat bola, so fara boleh la minat rugby

seriously, fara tak minat langsung bola
=,= 
xreti pun pasal bola nih

tapi minat giler giler la kat rugby nih
hahaha
tapi ada la orang tu tak bagi main rugby
sebab dia kata rugby tak elok tu perempuan
ganas sangat

alaaaaa saya suka ganas okay!
seriously bestnye kalau dapat main
aiyooyoo ada team tak ?
nak masuk ALL BLACKS boleh?

--------------------------------------------
maunye lebam-lebam pas main kan
tapi xkisah la
sebab tu kan minat
sama la cam minat fara nak bawak mr kawasaki tu
adoii ganas la pulak die nih
tengok orang la ye
heeeee
--------------------------------------------

semart kot tengok laki yang main rugby
diorang cam tough je
(^,^)
ehem ehem
xminat laki main bola, tapi suka yang main rugby
sori la ye

wishlist : nak tengok orang main rugby lagi *winks ♥

share your opinion okay?

until then---------

2 comments:

Nabilah Zainal said...

nell budak rugby weyh. gilah tackle. hahahhaa..
weyh. main la rugby touch.

farasakura said...

ak taw..jom nab
heeee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...