♥ satu dalam sejuta !

Hallo semua ! Sihat tak hari ni ? Kalau sihat, bagus lah :) Tapi kalau tak, cepat-cepat la pergi jumpa doktor tau ! Hee trimas sebab lawat blog ni ... Kelas fara pukul 2 petang, so banyak la masa untuk main-main :D

Korang pernah dengar lagu one in a million tak ? Yang Ne-Yo nyanyi tau bukan yang sorang lagi tu.. Sumpah sedap kot ! Mesti korang dah lama dengar kan..Tak bosan pun kan kalau dengar banyak kali... Hee fara pun ! Yeah ..Jom kita nyanyi sama-sama !

Fara suka najwa latif nyanyi lagu ni... Not bad la :) Lagu ni khas untuk someone that i ♥ ...This one for you :)




until then----

4 comments:

al_hakim said...

erk..boleh ke sy lawan die?try usha kat blog sy..huu

AkuBukanBlogger said...

najwa latif - a new YUNA ?

http://kipasmati.blogspot.com

AkuBukanBlogger said...

najwa latif - a new YUNA ?

http://kipasmati.blogspot.com

al_hakim said...

erk..boleh ke sy lawan die?try usha kat blog sy..huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...