saya agak blurr hari ini

hai semua!! sorry la fara semalam xblogwalking blogger-blogger yang terjah mr bloggie nihh...
sangat-sangat penat....ummm seriously tak larat je....eehehehe
macam fara pulak yang acccident yerr...

korang tau tak siapa yang accident nii....kalau tak tahu sila baca dulu kat SINI

semalam fara tidur awal....tak tau la kenapa...otak nih dah tepu pun...
idea yang selalunya mencurah-curah macam ladang gandum dah tinggal negative dah ni
tak tahu lah yerr korang....nak cari topik pun macam blurr ajerr...


korang ada cara tak nak buat cik fara nihh normal balek..
aiyokkk asyik gelisah jer..tak tau la kenapa eh....hmmmm
chill la fara oi.....sekeh jugak budak nihhhh

ok la..fara nak pegi blogwalking dulu tau..
tunggu la ketibaan fara di blog korang!

T U N G G U !!!
♥ u bloggers :)

until then-----

3 comments:

Misz Mas. said...

lar..ingatkan blur kenapelah tadi.jgn la blur2 ok..:))

farasakura said...

@Misz Mas. hee tq :)

farasakura said...

@Misz Mas. hee tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...