Saya Pelajar UTP

hi semua! segmen baru dari blog pilihan malaysia untuk 
pelajar universiti swasta pulak :)
sekarang turun kitaorang pulak yerr..heeee 

Serba serebeh tentang FS

TEMPAT BELAJAR
Universiti Teknologi Petronas (UTP)

COURSE
Information Communication & Technology (ICT)

TARIKH MASUK
16 Januari 2010
(foundy)

GRAD PADA
September 2014


Fara baru sahaja habiskan foundation kat sini...so sekarang ni tengah bercuti la yerr sebelum masuk undergrad...sepanjang Fara kat utp ni banyak la pahit manis yang ada...adat la kan kat dunia ni takkan asyik senang je kan....so janganlah nak susah hati....harungi setiap cabaran dan dugaan dengan cara yang paling indah


Banyak sweet dan sour yang Fara lalui....so fara akan cerita top  5 calon-calon paling sweet dan sour

Manisnya ku rasa....
- Apabila dapat tawaran ke UTP

Pahitnya ku rasa....
- Bila belajar subjek yang bukan makananku terpaksa aku belajar

Manisnya ku rasa....
- Dapat rapat dengan orang yang fara rasa sangat best bila berkawan dengan diaorang dan kitaorang meronggeng bersama-sama

Pahitnya ku rasa....
- Bila mereka yakni kawan-kawanku yang rapat meninggalkan UTP dan diriku

Manisnya ku rasa....
-  Fara dapat belajar main gamelan dan programming...sangat best

Pahitnya ku rasa....
- Result Sem 2 agak teruk...huuuu agak down ketika itu

Manisnya ku rasa....
- Bila coursemateku semuanya Happy Go Lucky dan kami enjoy bersama-sama

Pahitnya ku rasa....
- Satu satu daripada mereka meninggalkan UTP

Manisnya ku rasa....
- Join event-event kat UTP nihhhh...

Pahitnya ku rasa....
- Bila aku tak dapat jalankan tanggungjawab untuk event itu dengan sempurna

 andai ku pandai melukis, pasti akan ku gambar kan semua kenangan itu di dalam sebuah lukisan
 
inilah classmate saya!
still in memory guyz

keindahan itu cantik

memorieslast forever

k a m i
harap korang enjoy baca entri ini okeh  :)
 nak join jugak? SINI

until then-----

11 comments:

eVy-D-YaNa said...

wah...junior ni..

hye sis~

akak blaja utp gak..skrg final year final sem..
utp mmg tmpt yg bgus, so rajin2 blaja ek..gud luck tau!

rajin2 meh la sggah blog akak~

Talk of A Soul

sue. said...

so sweet...blaja rajin2 na...

Admiral Hafiz said...

hehe
junior gak ni eh



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

farasakura said...

@eVy-D-YaNa tq :)

farasakura said...

@sue. tq sue :)

farasakura said...

@Admiral Hafiz heee yuppie XD

tenangsudey said...

wah dak utp ke.. nice one.. :)-

junior rupenya. hehee

jackieKOH said...

wahhh...dak UTP rupanya~~ mesti hebat kn..
nak masuk UTP gak laa...nanti le masuk SIFE same2..huahahhaha

Blog Aku : ..::jacKsky.reaCHing da' sKy wITh tSuBasA::..

sue. said...

so sweet...blaja rajin2 na...

Admiral Hafiz said...

hehe
junior gak ni eh



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

eVy-D-YaNa said...

wah...junior ni..

hye sis~

akak blaja utp gak..skrg final year final sem..
utp mmg tmpt yg bgus, so rajin2 blaja ek..gud luck tau!

rajin2 meh la sggah blog akak~

Talk of A Soul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...