Segmen SYOK SENDIRI - 2

Hallo ...Fara nak join segmen abg ben ni :)... Heee nak syok sendiri kan kan....Haha




fara suka pic yang ini :)


soalan panas abg ben :)

1. Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ?  
      farasakura


2. Kenapakah anda memilih nama tersebut ? 
    sebab nama tu dah sinonim la dengan fara since high school dan ramai yang kenal fara dengan nama tu :)

3. Kenapa anda berblogging ? 
    Dah jadi macam hobi dan addict nak tulis macam-macam kat blog! Paling best dapat kenal orang lain walaupun tak pernah jumpa :)


4. Siapakah pemberi semangat anda ? 
    Diri sendiri... No one knows better than yourself :)

5. Sudah berapa lamakah anda berblog ? 
    - Tak aktif ( Setahun kot )
    - Aktif ( 2 bulan )

     so tambah tolak maybe dalam setahun 2 bulan :)

6. Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ? 
    Konpem la abg ben :)

7. Kenangan manis anda dalam dunia blogging ? 
    - Kenal dengan ramai orang yang best-best !
    - Menang giveaway :)

8. Kenangan pahit anda dalam dunia blogging ? 
    Tak dapat blogging sebab busy :(

9. Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ? 
     Heee tak tau la... Mungkin dah ramai kawan kot plus buat giveaway first :)

10. Selain berblog , apakah minat anda ? 
      Membaca buku + novel + komik

11. Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ? 
      Update blog atau blogwalking waktu masa lapang la ... Especially malam :)


12. Sila nyatakan cita cita anda terhadap blog anda itu 
      Dapat lebih ramai kawan dan dapat share macam-macam lagi dengan bloggers

13.  Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini .. 
       Dah semakin ramai orang berblogging ni so  dah makin rancak la dunia blog ni.. Sangat meriah dengan blogger yang gempak dan best !

14. Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri ..
      Just be yourself

15.  Nyatakan dalam majalah mana anda ingin dimasukkan .. 
       Remaja !

Done abg ben :)

until then---

    11 comments:

    Ina said...

    caiyookkk...fara budak rajin...he..he..

    azzey said...

    saya pon sker tgk gbr yg bwh tu..

    aida4eva said...

    keep up on blogging :)

    arkzamdarkdeng said...

    alhamdulillah..
    suka jugak owner blog nie kt
    arkzamdarkdeng..eh silap!...kt lukisan dri arkzamdarkdeng nie...heheh..

    aima in luv said...

    piiwitttt blogger popular masuk malajah... hehe.. salam perkenalan

    hasrul hassan said...

    Salam .. nak masuk majalah remaja ehh? hehehe...

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    Nadhirah-chan said...

    wahh semua nak masuk majalah remaja . ehehe :)

    aima in luv said...

    piiwitttt blogger popular masuk malajah... hehe.. salam perkenalan

    hasrul hassan said...

    Salam .. nak masuk majalah remaja ehh? hehehe...

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    Nadhirah-chan said...

    wahh semua nak masuk majalah remaja . ehehe :)

    arkzamdarkdeng said...

    alhamdulillah..
    suka jugak owner blog nie kt
    arkzamdarkdeng..eh silap!...kt lukisan dri arkzamdarkdeng nie...heheh..

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...