senangnya dalam hati ♥ :)

Hai semua ...Hari ni fara ada satu kelas je iaitu Academic Writing dari pukul 8-9 pagi .... Kelas Discrete Math batal wooo... Yeahh so fara nak balik awal la ni.... YES ! Jom-jom ! Tak sabar nak tengok budak kenit Anas..

Senangnya dalam hati.....Nak balik rumah juga...Seronok sangat-sangat..Dunia ini ana yang punya ! Heee

Untuk pengetahuan korang, dia dah sihat dah dari accident yang fara cerita hari tu :) Sangat gembira.... Syukur sangat-sangat....Dah aktif memanjat balik pun dia....Hahaha penat la nak jaga dia pulak...Tengok muka dia yang latest !



comel betul anas nih hahaha sejibik macam akak dia :D ok la fara kena siap-siap ni...nantikan entri fara seterusnya...masa tu fara dah kat rumahh...Yeay ! Dada....

Opss siapa yang belum join giveaway fara...CEPAT ! CEPAT ! MASIH ADA MASA TAU !!!!!


until then----

4 comments:

nub said...

mmg comey. gg tu mahai tuh. haha

Nabilah Zainal said...

aaaaaaaa.... nak adik macam ni jugakk

farasakura said...

@nub heee agak la :D

farasakura said...

@Nabilah Zainal heee cik nabbb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...