tutorial : coding ♥

hi semua!
dalam bulan ni fara gila aktif berblogging

sekarang ni busy nak meng-improve kan blog ni supaya nampak lagi 
kemas dan menarik
kalau korang ada idea or kritikan
sila la kongsikan yerr
heeeee

thanx tau

sekarang ni nak share sikit pasal coding yang fara belajar sendiri
heee dapat la sikit-sikit

contoh
kalau korang amik code dari tempat lain, 
contohnya
-------------------------------------------------
------------------------------------------------- 

so bila korang da masuk dalam gadget korang,
then save and view kat blog balek

mesti bila korang klik kat picture tuh, dia pegi kat tempat kat korang amik kan
macam code atas tu dia akan pegi kat www.glitter-graphics.com

lihat bawah
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------

so untuk elak benda nih, korang tukar je kepada link blog korang ♥
jadi macam kat bawah ni
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------

then save changes
dan siap!

maybe ada ramai da tahu, tapi just fara nak kongsi kepada semua
chill!

sesiapa nak share tutorial, bagi tau la..
fara suka nak try benda baru
thanx

until then--------

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...