25 Rahsia Yang Korang Tak Pernah Tahu .. ☺

Hallo semua.. Ummm menarik nihh...Hadoii apa la yang menarik cik farasakura oi..Mende la dia nak merepek senja-senja ni.. Haa jom check in dulu

CHECK-IN PLEASE...

Farasakura nak korang hayati dua puluh lima rahsia yang tak pernah korang tahu.. Hmm pasal siapa ye



FARASAKURA LAHH..KIHKIHKIH
gila la dia ni senja-senja..layankan aje

  1. Gilakan blogging (aiseyman..boleh hantar hospital sakit jiwa ni..sebelah je RSKu)
  2. Sangat gayat (Tingkat tiga tu dah kira gayat la apatah lagi nak naik klcc..mau nangis je nak turun)
  3. Memang pakai jam 24/7 kecuali bila ambil wuduk (tak boleh hidup tanpa jam digital biruku..haha)
  4. Suka tidur (yela kalau tak blogging, tidur aje lah...hihihi)
  5. Tak suka membazir bila takde duit tapi bila ada duit, cepat je habis (pelik la jugak..hadoii macam mana boleh jadi ni)
  6. Perasan kreatif (hahaha ini time sekolah la...asyik hantar nota cintan je..kihkih..sekarang ni susah la..haha)
  7. Kalau dah minat sesuatu tu, dia jadi addicted lepas tu duk buat je 24 hours tapi bila dah bosan, HARAM nak sentuh
  8. Suka berposing (gila sket bila nampak camera..siapa nak ajak aku jadi cover majalah ke buat photoshoot ke mai la ajak..kihkihkih)
  9.  Gadis biru bukan pinkishhh (euwww hahaha pelik gila fara suka biru tapi ada je baju warna pink..aiseyy xrock la beb)
  10. Suka jalan macam gengster ( haaa ni dah berapa orang cakap la, tapi xkisah sebab rasa macho je..kihkih) 
  11.  Rugby is my passion (cewah...tapi xde team ar nak join... korang ada ? jadi manager pun ok..dapat la tengok mamat hensem main rugby..hahaha)
Banyak gila kot dua puluh lima tu... Sebelas pun ok la per...Penat ni fikir ..Aiseyy nak cerita kisah lain pulak...Until then ☺

6 comments:

Tasha said...

menarik~

tomato said...

nape tak nampak tulisan ni..wuu T__T

s.y.a.r.q said...

no 7 same dgn saya. Kalau dah minat tu, asik nak buat yg tu je.tido pon smpi teringat2.tapi lame2 bosan. xnak buat da

TAYAR PANCIT said...

menarik :)
http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-bacaultras-oh-ultrasapalah.html
follow me

Ila said...

minat ragbi..cayalah dik...

s.y.a.r.q said...

no 7 same dgn saya. Kalau dah minat tu, asik nak buat yg tu je.tido pon smpi teringat2.tapi lame2 bosan. xnak buat da

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...