ADA BERANI DIREVIEW ?


kenapa farasakura nak direview ? kenapa ? kenapa ? kenapa ?
untuk meng-improve kan lagi blog ni supaya lebih gempak dan best ..heee

review tentang Melayu Frustasi

- shoutbox xboleh comment
(fara pakai notebook so agak kecik la boleh tengok blog)

- yang kat cursor tu kan, nampak rimas pulak panjang-panjang..hee rasa macam ada yang mengekori pulak
(ni pendapat je tau )

- lagi senang kalau buat pop out comment 

- tulisan kat sidebar kurang menarik, nampak dekat-dekat, so susah nak baca

tu je kot..yang lain, fara suka ☺

done .. selamat meg-review blog fara ye ☺

4 comments:

JUNKO-EL-HIDA said...

Yezaa..saya datang..hihihi..Thanks sudi join segmen..Kita ada win-win situation disini..Sebab 2 saya wujudkan segmen nie..Kalian ble komen blog saya & saya boleh komen blog kalian..Thanks!..Yg ketiga bgth cursor 2 merimaskan..hihihi..

farasakura said...

@JUNKO-EL-HIDApleasure :)

afiq. said...

peh..maju seh blog ko sekarang..haha
bagus bgus....

JUNKO-EL-HIDA said...

Yezaa..saya datang..hihihi..Thanks sudi join segmen..Kita ada win-win situation disini..Sebab 2 saya wujudkan segmen nie..Kalian ble komen blog saya & saya boleh komen blog kalian..Thanks!..Yg ketiga bgth cursor 2 merimaskan..hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...