aku tak benci kau pun tapi sebal sikit

Satu masa yang lalu................

Korang pernah berdendam tak dengan sesiapa ? ADA !! Nak rasa sebal boleh ? Geram kot.. Tolong la jangan buat lagi... Menyampahnya kat kau !!! Ko nak aku berterus terang ke yang aku tau ko kutuk aku belakang-belakang...  Tau la aku bukan perfect pun tapi consider la sikit... Mulut tu jaga, hati orang pun jaga.. Aku tak pernah pun cakap buruk pasal ko, kalau ko tak suka kawan dengan aku fine ! Cakap je... Xsuka dengan perangai aku ? Sorry mungkin aku menjengkelkan kau.. Tapi apa yang ko buat lagi menjengkelkan aku jadi kita mungkin akan

PERANG !!!

satu je nasihat aku pada yang terasa.. Aku takkan berterus terang kat kau apa yang aku rasa tapi aku tetap ada hati dan perasaan macam orang lain... Kalau aku sakit hati pun aku takkan tunjuk laa depan ko.. Kalau ko sakit hati, ko pun tau macam mana perasaannya.. Tapi ko xpernah fikir bila ko buat orang lain sakit hati, apa yang diaorang rasa.. Aku bukanlah seorang yang kurang ajar,nak cakap mencarut or what ever yang menyakitkan hati tapi jangan ar nak buli aku.. Aku xcakap je apa yang aku rasa, tapi kat dalam ni bergelodak macam-macam... Sabar je la =,= Aku selalu lupakan apa yang ko buat tapi jangan la duk ulang banyak kali.. Penat hati ni nak memaafkan.. Hmmm Sorry kalau kata-kata ini buat ko sakit hati.. Tapi kat sini je mampu aku luahkan..

p/s : kalau korang dah buat kawan korang menangis baik pergi mintak maaf... Seburuk mana pun kawan korang, hargailah dia.. Kalau korang senang, ingatlah siapa yang ada masa korang sedih ! Jangan jadi selfish ok


friends ask why you are crying...
best friends already have the shovel ready to bury the loser that made you cry

8 comments:

MiMie AddNin said...

sabar fara...
jgn simpan2..
nnt jd dendam..

farasakura said...

@MiMie AddNinhuuu

KUCING rilek said...

wahh..mrh betul ni..rilek cm aku sudahlah~~ :D

farasakura said...

@KUCING rilekhaaaa ko kucing mne de perasaan XD

KUCING rilek said...

arkk??luaran kucing..hati manusia ea..haha!

farasakura said...

@KUCING rilekhaha ye ke ?? xnampak pun spesis manusia XD

KUCING rilek said...

arkk??luaran kucing..hati manusia ea..haha!

farasakura said...

@KUCING rilekhaaaa ko kucing mne de perasaan XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...