Apa Kata Saya Tentang Blog Anda... Episod Satu

Salam alaik...Episod satu akan dimulakan dengan Miss Ran.. Terima kasih sebab join yer ☺

Sebelum tu, farasakura nak berterima kasih atas comment membina dari Miss Ran yang berbunyi..


untuk yang negatif, fara akan cuba atasinya...☺yang positif tu ehem-ehem terima kasih daun nyorr la ye ..hikhik

komen fara untuk miss ran :

header yang nice+kreatif ☺
  - kalau boleh gambar macam contest, GA, award atau apa-apa la yang nak letak kat tempat yang  sama, lagi nice kalau size dia serupa ☺

- gambar untuk sidebar atau kat dalam blog, lagi manis kalau di center kan.. nampak morenice la

- jangan letak gambar yang terlalu besar kat dalam blog especially kat sidebar..letak dalam size sederhana

- dekat header MR tu kan ada macam background purple la..fara rasa xperlu pun sebab MR dah ada header yang comel dah ☺..dekat heartbeat tu pun same..

- ini pendapat fara, yang jumlah post tu fara rasa tak perlu..lagi cantik kalau MR bubuh link widget macam kat blog-blog lain..senang je orang nak baca entri MR yang lain tau

- yang lain, fara rasa itu kreativiti MR sendiri la kan ☺


terima kasih sebab sudi join segmen ni ☺ harap komen fara dapat membantu MR dalam mengcomelkan lagi blog MR ☺..Sorry kalau terkasar bahasa tau...


Kalau ada yang nak join lagi, KLIK SINI DENGAN PANTAS!

2 comments:

nub said...

waa.. menarik meyh konsep camni..


tabik spring!!

farasakura said...

@nubthanx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...