Apa Kata Saya Tentang Blog Anda... Episod Tiga

Kita kembali dengan blog yang ketiga dan mungkin yang terakhir ? blog kepunyaan cik Nur Elyani yang comel molek..terima kasih sebab join tau ☺

komen Nur Elyani untuk fara .....


thanx ye untuk komen tu...buat fara malu la pulak.aiyokk ☺

komen fara untuk nur elyani :
 
- sidebar fresh from the oven tu pasal entri nur elyani kan ? so fara rasa better letak atas sikit...supaya orang dapat pilih yang mana berkenan ☺

- kalau nak senang, sebab nur elyani ada banyak sidebar, better buat 3 column blog so sidebar takdela panjang sangat ke bawah ☺

- fresh from the oven dengan blog..blog..blog tu macam almost sama, so lagi nice pilih satu..takde la serabut banyak-banyak sidebar kan ☺kalau nak senang buat link widget..more easy

- iklan untuk churp-churp tu kan, lagi nice kalau buat dalam satu sidebar..letak je sebelah-sebelah gambar tu atau atas bawah, tapi dalam satu sidebar..dan buat size the sama..so nampak cantik la kat situ.. pastu lagi cantik kalau iklan tu letak kat atas, so senang la orang nak nampak iklan tu dan klik ..heee

- yang lain ok fara rasa ☺

terima kasih sebab sudi join segmen ni ☺ harap komen fara dapat membantu nur elyani dalam mengcomelkan lagi blog ☺..Sorry kalau terkasar bahasa tau...happy blogging ye
  
Kalau ada yang nak join lagi, KLIK SINI DENGAN PANTAS!

3 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

waaaa...boleh la alief suruh awk bagi pandangan awk tentang blog alief pulak..mana taw blog alief trlalu berat...huhu..awk singgah la blog alief..bagi pendapat..huhu..thanx awk.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

NuReLLe said...

ok..noted...:D

aLieF si Muncung ManiS said...

waaaa...boleh la alief suruh awk bagi pandangan awk tentang blog alief pulak..mana taw blog alief trlalu berat...huhu..awk singgah la blog alief..bagi pendapat..huhu..thanx awk.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...