Apa Kata Saya Tentang Blog Anda...Episod Dua

Kita bersambung dengan blog yang kedua iaitu blog yang tuan empunya bernama Adinda Nurul yang comel molek nih..Blog yang serba pinkish ni ☺

Terima kasih sebab join ye ☺.. Dan komen dari cik Adinda Nurul untuk fara ialah...


terima kasih untuk komen-komen tu ☺ tapi yang pasal background kurang menarik tu, tak tahu la sebab fara rasa selesa dengan background sekarang...tak serabut sangat ☺hehehe

komen fara untuk adinda nurul :
- shoutbox tu boleh tak letakkan yang name, url n comment kat atas sebab bagi pengguna notebook macam fara, tak boleh nak comment kat shoutbox :( so harap buat sesuatu k ☺
 
 - background buih-buih dalam entri yang warna biru dan coklat rasanya, agak menggangu tulisan, so agak serabut kat situ..plus background blog dah ada buih, so tambah lagi buih, nampak agak serabut sket la..ni opinion fara je tau


- ada dua gambar boleh bukak shoutbox, fara rasa satu pun da cukup ☺

- yang lain tu fara rasa dah nice dah ☺


itu je fara rasa kot...sorry kalau terkasar bahasa tau...arigatou..enjoy blogging dear ☺


Kalau ada yang nak join lagi, KLIK SINI DENGAN PANTAS!

5 comments:

Mama Zharfan said...

bagus segmen ala2 review blog ni :) boleh improve blog wherever necessary kan :)

jom join Heartbeat!

farasakura said...

@Mama Zharfanthanx MZ

Miss Mucuk ! said...

gmbr mna lg 1?sb rsanya ada 1 je shoutbox yg gmbr hamster 2..klau yg gmbr pmpuan kt sidebar 2,2 bkn shiutbox..hehe..cmne erk nk ltkkn kt ats..hee..xtaulh..hoho..lgpn bru nk bljr tutorial apa smua cma tutorial nk ltk name apa smua kt ats 2 je xtau..hee..thank sb dh kmen..nti akn cba d'tkrkn yg bru bground 2..coz bkn xnk tkr tp bla tkr bground bru,snrai bloglist smua hlg..nk kna add blik..2 yg ssh 2..

farasakura said...

@Miss Mucuk !ohh xpe2...fara pun still dalam proses blajar jugak :)

farasakura said...

@Mama Zharfanthanx MZ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...