BE ketiga dari Nuffnang yang semakin baik hati dan muncul BE keempat

Salam alaik bloggers ku sayang ♥

Sebenarnya ini cerita semalam tapi farasakura nak cerita jugak hari ni sebab semalam tidur awal (pukul 12)..hehehe dalam seminggu ni farasakura ingat nak merajuk dengan nuffang sebab xbagi-bagi jugak naik BE yang no tiga tu, tapi semalam alhamdulillah dah nak sikit-sikit ☺

Jadi mood farasakura semalam dan mungkin hari ni sangat happy la.. First sebab dapat BE no tiga yang amount dia dah naik walaupun tengok blog lain dapat lagi banyak, itu semua rezeki masing-masing kan. Second, sebab BE keempat muncul...

sikit tapi tetap okeh :)


Tapi satu je masalah, lambatnya lagi nak cashout... Adesss sabar ye farasakura..

Nasihat farasakura kat blogger lain, sabar la yer dalam menunggu BE tu.. Semua tu bergantung rezeki masing-masing jugak kan. So jangan susah hati, dan teruskan berblogging. Jelous kat orang tu takpe tapi biarlah jealous yang membawa kepada perkembangan blog anda, okey?

Ehem-ehem amacam wajah baru blog farasakura ni, okeh ??

farasakura ada kelas 8 pagi ni.. Tengahari sikit update lagi ..Tunggu tau.. See ya ☺

p/s : bersyukur la dengan apa yang ada tapi jangan lupa untuk berusaha<--- untuk diri sendiri jugak

7 comments:

bella nabila said...

bella langsung xdapat..

farasakura said...

@bella nabila xpe2..nnti ada la rezeki yer :)

Golden Rose said...

sampai sekarang tak tahu ape tu BE

farasakura said...

@Golden Rose BE tu ala-ala iklan gak kak...nanti fara try buat entri pasal BE k :)

farasakura said...

@Golden Rose BE tu ala-ala iklan gak kak...nanti fara try buat entri pasal BE k :)

bella nabila said...

bella langsung xdapat..

farasakura said...

@Golden Rose BE tu ala-ala iklan gak kak...nanti fara try buat entri pasal BE k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...