Blog Farasakura masih miskin dan dalam pembikinan » bakal berwajah baru

Hallo bloggers... Semalam farasakura tidur dalam nak dekat pukul 5 pagi kot.. Hmm apa lagi kalau bukan sebab blogging, blogwalking, lepas tu farasakura duk baca la REVIEW BLOG FARASAKURA by Junko

So farasakura pergi la blog tutorial HannaFauzan yang kreatif tu.. Saja² jalan nak cari idea kan tapi otak masihh blurr..tanya diri sendiri, apa ko buat kat blog ni farasakura ?.. Sebab selepas direview oleh Junko, farasakura dah ada azam baru nak memperbaharui blog ni, cuma takde kekreatifan yang agak mendalam jer...Hihihihi

macam ni la farasakura tengah-tengah pagi tadi...wushh
 Tiba-tiba, entah macam mana farasakura pergi la dekat Dashboard » Design » Template Designer.. Dan dengan sesedap hati dan sesuka rasanya ditambah perasa kicapnya, farasakura menukar templatenya kepada template simple.. So semua benda hilang la... Mak aihh lemah jantung la farasakura sekejap..Haihhh mula la kalut nak buat apa...

Lepas tu, farasakura pergi la belek tuto Hanna kan.. Dan at last, banyak gila tuto dia yang membantu farasakura make over blog ni sudah hancur seperti diblender lumat-lumat balik... Seriouly TERIMA KASIH HANNA !!

Dan sekarang ni ada satu je yang blog farasakura miskin iaitu HEADER !! Bak kata Junko, header itu sangat penitng.. Waaaaaa...Tak de yang nak jadi sukarelawan Bulan Sabit Merah ke Biru ke Hijau ke.. Rajin tak nak tolong farasakura buat header.. Mak aihh farasakura !!! Hang ni sapa nak suruh orang(gila dah datang)..

farasakura  akan cuba mengkreatifkan diri untuk mengedit lagi blog hari ni, siapa ada blog tutorial lagi untuk tatapan cik farasakura , sila munculkan diri anda ☺ Kerjasama anda amat dihargai (cewahhh)

Kalau korang ada idea lagi kat blog ni, sila muntahkan larva anda di ruangan komen yer... Terima kasih !!

Tak lupa juga terima kasih Junko sebab review blog farasakura !!

14 comments:

shahsyaz said...

yunk!! blog u tibe2 jd berat..nnt cri tutorial yg bleh ksik ringan blog taw.. klu x silap, cube crik kt blog Solihin Zubir and tengok kt bahagian tutorial. ade kat ctuh..carik2 taw..

farasakura said...

@shahsyazthanx beb..ni pun masih dlm proses pengeditan...:)

shahsyaz said...

same2..sy pon x berani nk edit2 sbb ari tuh dh kene sound ngn readers kate blog terlalu berat..

xpe farasakura, u bleh kasik cantik2 u pnuyer blog..i suker!!!

Nabilah Zainal said...

huiyoh. header iklan nuffnang. >,<

farasakura said...

nab : gilerr kau...aku xtau nk tuka katne...adehhh

farasakura said...

shahsyaz : thanx :)

nelly said...

masih ok pada Nelly .teruskan pembikinan .
=)

farasakura said...

nelly : thanx

Zur@ZaRi said...

hehehe... tak per slow2...
cari idea sampai pecah kepala yer=))

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

farasakura said...

nelly : thanx

Nabilah Zainal said...

huiyoh. header iklan nuffnang. >,<

nelly said...

masih ok pada Nelly .teruskan pembikinan .
=)

farasakura said...

@shahsyazthanx beb..ni pun masih dlm proses pengeditan...:)

Zur@ZaRi said...

hehehe... tak per slow2...
cari idea sampai pecah kepala yer=))

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...