Blog Siapa ? Ce Cite Ce Cite ♥

Salam bloggers ku sayang .....

Farasakura nak tunjuk kat korang blog yang senantiasa menjadi pujaan kalbu farasakura disebabkan keunggulan blog dan intipati entri mereka.. Seriously bukan senang nak jadi blog yang diminati ramai dan paling penting entrinya sangat berkualiti dan bernas. Jadi farasakura nak kita semua hayati dan contohi blogger² yang banyak memberi inspirasi bukan sahaja kepada farasakura malah kepada blogger² yang lain

farasakura nak memperkenalkan dalam 5 Blog Terbaik dalam Pilihan Hati farasakura.. Dan ingat ! Jangan lupa untuk ikhlaskan diri kita dalam berblogging. Blogging ni dah jadi macam sebahagian diri farasakura.. Kalau kawan kat kelas tu, dah memang cop farasakura sebagai "gila blogging". Tapi apa nak buat, dah itu hobi farasakura. Daripada farasakura tidur ke buat kerja tak berfaedah ke, baik berblogging.

InsyaAllah ada manfaat disebalik berblogging sekiranya kita ikhlas kerana Allah.. Aik dah lari topik ni.. Ok mari mulakan dari nombor lima bertakhat di hati, nyanyi sikit "bertakhta di hati..ooo"

BLOG LIMA 
berkongsi hal ehwal wanita

   kata² dari qaseh..
 ♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari.. Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya, kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

BLOG EMpat
menjadikan maklumat dihujung jari 

tiada kata-kata dari lulu, tapi maklumat yang diberi dalam setip entri amat berguna ☺

BLOG TIGA
memberikan ku ruang untuk berfikir

kata² dari dr cinta..
entri » jadi blogger jangan sampai berdoa

BLOG DUA
nasihat dan tunjuk ajar yang amat bererti

 kata² dari abg ben..
Dunia maya ni adalah cermin dunia realiti kita .. Malah di sini lebih terang lagi sikap manusia.. Terang terang mengumpat yang mana ramai orang boleh baca.. Bayangkan  setiap umpatan tu akan kembali ke penulisnya.. Kalau buruk tulisannya , maka ganjarannya ? hurm.. fikir la sendiri .. 
 
BLOG SATU
sangat ku kagumi hasil penulisannya..he's utpianss
kata² dari admiral hafiz.. 
entri »Tolonglah Jangan Halau Pembaca Blog Anda!


banyak lagi blog yang menjadi pujaan hati farasakura..lain kali farasakura cerita lagi tau..see ya

5 comments:

micky eyqa said...

blog dye mmg cool..

s.y.a.r.q said...

semua blog2 awak suke tu mantoppppppp :D

farasakura said...

@micky eyqasiapa??

farasakura said...

@s.y.a.r.q yupp...banyak lagi list nihhh XD

farasakura said...

@s.y.a.r.q yupp...banyak lagi list nihhh XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...