Cardigan lagi Gorgeous laa

Hallooo bloggers ☺

Sekarang ni fara addicted to cardigan la...Korang tau tak cardigan tu ape ? Pernah nampak tak, orang pakai ? Haaa mungkin pernah tapi jarang la kan..

Sekarang ni kat Malaysia, yang lagi feymes ialah shawl kan.. Fesyen cardigan mungkin x sefamous amous shawl.. Tapi fara suka giler cardigan. Look nice dan simple.. Seriously cantik kalau korang pakai.. Heee nak promote ni..

Setakat ni, fara dah ada 3 cardigan tapi 2 yang labuh 1 yang biasa je.. Tapi fara nak tambah lagi koleksi, heee sedang meng-survey cardigan yang comel-comel ☺ Korang tahu tak kat mana ada jual ?

Bagi yang xpernah dengar pasal cardigan tu, meh sini fara tunjuk sample ☺


comel gileaaa XD
amacam ? comel tak cardigan ni.. memang sesuai di bawa ke mana-mana.. memang cun la kalau korang suka pakai baju lengan pendek then boleh padankan dengan cardigan.. so tertutup la lengan tu kan ☺ 

Bagi fara, cardigan memang nampak gorgeous kalau korang pakai.. Banyak je jenis cardigan yang ada.. Dari yang simple sampai la yang memang style gila bagi yang gila fesyen kan.. Cardigan memang boleh buat korang nampak lagi menyerlah dari biasa.. Heee Tak tipu ni !

Selamat mencuba ☺ 

I ♥ Cardigan DAMN MUCHOSS.. U too ??

10 comments:

Tasha said...

suka juga~

bubu ieQa said...

skrg ni, trend jacket puffy2 tu pon comell . hee :)

farasakura said...

heee :)

||aLeaSaRa|| said...

Suka..suka...mmg dari zaman belajar hingga dah kawin.dari status anak dara ke mak dara he3....macam2 color kite ada.ada yg labuh,ada yg pendek.kalau confuse nak kuar tak tau nak pakai apa,kite just sarung cardigan,pakai shawl...yehaa...

tomato said...

sukak2 ! :D

tapi dulu selalu la pakai cardigan ni .. skrg lagi sukak pakai jaket . lebih style .hehe :P

Qaseh dalia adelia said...

suka pakai cardigan yeahhh

||aLeaSaRa|| said...

Suka..suka...mmg dari zaman belajar hingga dah kawin.dari status anak dara ke mak dara he3....macam2 color kite ada.ada yg labuh,ada yg pendek.kalau confuse nak kuar tak tau nak pakai apa,kite just sarung cardigan,pakai shawl...yehaa...

Tasha said...

suka juga~

Wan said...

Camne nak order ya. Inbox la kat saya camne nak beli. tieysatu@yahoo.com or tieysatu@gmail.com . Tu FB sy. Inbox tau.

Wan said...

Camne nak beli? Inbox la sy ya. Kat FB. tieysatu@yahoo.com or tieysatu@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...