ceq nak join bloglist tomatokering

klik banner utk join ☺

farasakura nak join ye cik tomato ☺

review tentang blog tomato kering...
- blog yang sweet and simple☺
- buat GA atau contest dalam sidebar pun ok kot, senang nak tengok semua..xyah nak scroll sampai bawah
- mai makan tomato tu lagi best kalau cik tomato buat terus list entri popular..lagi more nice ☺
- farasakura xley komen kat shoutbox sebab pkai notebokkk wuuuwuu (T___T)
- tak de sangat la nak komen..heee farasakura suka jer...hihihi

soory yer kalau ada yang tak sesuai..ni pendapat farasakura yang kerdil ni jee...terima kasih cik tomato comel ☺

2 comments:

tomato said...

tak dek yang fofular la.. wuu T__T
hehe ,, nnti ceq pikiaq2 lu..tengs tau ! :D

tomato said...

tak dek yang fofular la.. wuu T__T
hehe ,, nnti ceq pikiaq2 lu..tengs tau ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...