Contest Aku & Lagu


 lagu yang dipilih
Top of the world by Carpenter
try la dengar memang nice gila ko lagu ni

maaf lirik tak disediakan...hayatilah

lagu ni fara memang minat la.....seriously lagu ni boleh buat fara yang moody kepada fara yang happy ☺ lagu yang sangat nice...macam korang happy sangat.. sesuai sangat untuk orang yang stress atau sakit hati atau tengah bengang ke ataupun untuk ubat luka kat hati ni..enjoy lagu ni ok :)

ehem-ehem sesuai jugak untuk orang yang sedang angau bercinta...yela happy benor la kan so bila dengar lagu ni lagi la berbunga-bunga cinta tu...ahaks ♥ lagu ni memang meaningful la kat fara untuk bagi fara ok balik...sebab biasa la sebagai manusia kita akan kadang-kadang mood tak stabil kan..so inilah lagu top carta di hati fara lalalala

no bertuah fara kat mistery linker : ENAM

tag kepada :
cute mum
azatie
cik jan

until then---

3 comments:

nelly said...

gud luck .

Noor Liana said...

tenkiu join and gud luck
x pena denga lagu ne...hehe

Noor Liana said...

tenkiu join and gud luck
x pena denga lagu ne...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...