Contest "Owh, So Wonderful!" by Sophie Al-Yahya


fara nak join ☺ heee of course la kena tunjuk gambar yang boleh buatkan orang kata "OWH, SO WONDERFUL" atau "OH, CANTIKNYA "

sebab apa fara pilih...hmmm gambar ni waktu fara dan ex-roomate ku shasha menggedik depan laptop dia ☺ kira ni hadiah last dia la yang fara bagi... siap ada entri lagi kat sini.. Gambar ni last kenangan kitaorang la sebagai roomate sob sob sob.. waaa sekarang dia dah ada roomate baru ..=,= jangan lupakan aku yerr ex-roomate.. Dalam gambar ni fara abadikan kenangan kitaorang yang dah jadi roomate almost setahun.. 

Setiap gambar tu mengingatkan kenakalan kitaorang berdua yang suka buli satu sama lain..haha dia sangat gilakan pink dan fara suka biru so kitaorang selalu lawan ar siapa ada paling banyak barang berwarne feveret masing-masing..haaa macam kanak-kanak ribena je..ok then ☺finish..

tag kepada :

6 comments:

Sophie Al-yahya said...

haha..ok comelnye gambar korang ni..

Thanks for joining =)

Wonderful~ Noted!!

Aqilah Nur said...

gdluck dear! :D

athirah said...

good luck :)

Aqilah Nur said...

gdluck dear! :D

athirah said...

good luck :)

Sophie Al-yahya said...

haha..ok comelnye gambar korang ni..

Thanks for joining =)

Wonderful~ Noted!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...