Department baru dalam blog farasakura

Beberapa hari yang lalu telah ditubuhkan Art Department dalam blog ni.. Siapa ahlinya.. Haaa mesti la artis-artis yang terkenal kan macam Lisa Surihani ke Tiz Zaqyah ke Aznil Haji Nawawi ke.. Kihkihkih


Mak aihh tak de la...Takde maknanya diaorang nak menyertai Art's Department farasakura ni.. Ahlinya tak lain tak bukan farasakura la.. Hahaha Korang nak join ? Jom isi borang...Hahaha

Ini adalah hasil usaha penat lelah dan setiap peluh yang dikeluarkan cik farasakura sendiri.. Mak aihh lawo ke ? Korang tengok je la k.. Heee xnak cakap panjang lebo nanti korang penat je baca..

Sebelum tengok bersedia untuk komen yerr...farasakura harap korang dapat bagi komen yang membina.. Mekasehh yerr


Presenting the latest one dari farasakura's art department☺

the new header for http://miszfarasakura.blogspot.com

manusia yang masih beginner dalam dunia adobing photoshopping

bagi komen membina okey sayang-sayangku ☺

14 comments:

❤zulaikha.afifah❤ said...

ecece . cun cun !! nati ley ajaw aku ;p

KUCING rilek said...

perghhh..cantik header ;)

farasakura said...

@❤zulaikha.afifah❤tq2..heee

farasakura said...

@KUCING rilek heeee mekasehhhh

Abuya Hayat said...

seriously cute header... XD... Moving picture widget ntok contest kat belah kiri nier smart lar... saya nak curik letak kat blog saya bole... <-- mintak permission nak curik... hahaha...

farasakura said...

@Abuya Hayat heee boleh je...dipersilakan....thanx yerr comment psl header

Novelgurl said...

salam..waa..cnteknya ! nk jgk! huhu

farasakura said...

@Novelgurlthanx...nak ke??heee kalau farasakura ada masa fara tlg la buatkan yerr..tapi farasakura pun still beginner lagi..huu

Cik Yana said...

Wah. terernye sampai boleh buat jadi kartun camtu :)

farasakura said...

@Cik Yana pic tu hadiah dr sorang blogger ni

http://arkzamdarkdeng.blogspot.com/

tomato said...

wahhh! cantek2 ! ala2 kartun gitu ! auww .. i loike ! ;D

farasakura said...

@tomato trimas cik tomato :)

! Encik Nakal ! said...

fuyooooooooo~~~sempoinya header!!!jeles i tgk taw~~auww..auwww

farasakura said...

@! Encik Nakal ! terima kasih yerr encik nakal ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...