farasakura akan beradobe photoshopping malam ni

Hai semua....malam ni farasakura ada tugasan besar..wooo besar mana korang tak perlu tahu tapi yang penting malam ni farasakura kena beradobe photoshopping yer..satu cabaran bagi farasakura sebab selama ni sangat la kemalasan untuk membuka PS ni.. Yela dah ada Photoscape yang senang..kihkihkih

Malam ni farasakura ada beberapa tugasan nak diselesaikan.. Jom kita tengok banyak mana la yang ada.. Adess
- Buanting
- Blogging
- Nota Oil & Gas
- Task Academic Writing

Yang peliknya, blogging takkan tertinggal dalam list farasakura.. Mak aihh dia ni.. Rajin beno ye nak berblogging sesajerr dan update lagi nak blogwalking lagi.. Hadoii

Jawapan farasakura : "Oh well, you know me ☺"

Ok la farasakura nak start buat bunting ni (betul ke ejaannya ?) ..Dia macam poster yang besar tu la.. Hihihi ada bakat ke ? InsyaAllah nanti dah siap farasakura tunjuk kat korang semua tau.. Korang, header farasakura tu tak sempat la nak buat baru lagi, tunggu besok ke lusa kalau ada masa farasakura buat la yerr..

Ke ada jejaka hensem nak tolong ? Hahaha nanti farasakura belanja aiskrim Cornetton Royale, mahu ? Kejap lagi ada je yang nak sekeh farasakura..kihkih

muka bajet kreatif photoshop..euwww
Ok la nak start buat kerja ni.. Nanti farasakura update lagi tau.. See yaa

4 comments:

Nabilah Zainal said...

bunting la sayang oi...

btw, abbreviation for photoshop --> PS. >,<

farasakura said...

hehehe sorry boss

Nour Akmal said...

hye..
singgah cni..

jom join GA blog sy..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

r-5 said...

fuyyyooo. saya pon tak pandai. tapi suka hantam2 pakai photoshop ni~ huhuhu. ikut cita rasa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...