hadiah yang kecil tapi buat mereka gembira..terharunyaa

Salam bloggers... Ada dua orang bloggers yang buat fara rasa sebaknya.. Wahhh terima kasih la korang...

Korang tahu kan fara ada buat Giveaway Keychain Comel Untuk Anda so 2 daripada 3 pemenang dengan tulus ikhlasnya buat entri sebab menang... Thanx dear ☺

terimas :)
Even korang just dapat keychain yang kecil tu, tapi korang tetap happy.. Seriously thanx dear ☺ Congratz to all winner k..Ni yang buat fara nak buat giveaway lagi nih..Hee nantikan tau... Sebelum habis entri ni fara nak ucapkan thanx kat 2 blogger ni ☺


dan tahniah jugak kat
kak zaikulim dan puan nina

nantikan hadiah comel dari fara ye...ding dong..see yaa..

dan tak lupa juga kat semua yang join Giveaway Keychain Comel Untuk Anda.. insyaAllah kalau fara dapat rezeki masyuk, fara buat giveaway/contest lagi masyuk yer..biar semua dpt hadiah ☺sayang korang

Miss Ran , Cute Mum , Nanakimie , Gadis Lollipop , Deela Ashrawi , nadiah , Kay-E , eiela , Syuhada , KUCING rilek , Mama Zharfan , shera haifa , bunga lily pink , cikanna  , Siti Aisyah Zulkafli , Mra Mastura , Mama AminAzim , Myra Jay , Fadzillah Kamarudin , zaikulim ,shekecik,uNa ,aIEn aHMaD,Miss Mucuk ,Cempaka kuning,MiMie AddNin  ,pago ,tiefazatie ,Miza Yusof ,imanmom, mirahashime ,Lissa ,Nadiah Sidek  ,naddy ,eb ezrin2   ,Hana Kirana  ,Jieda ,umiliza989  ,wan nurul hezrina abd halim, Farhana,feeza, Golden Rose , nadratul ,AROL DSHW, lIfE StIlL gO On... ,azleen , cikpuanhady , syakila, aznain , Ogy  , Nana,FIRUS 101 ,taufidris,LYA m@m@ ASYA ,Zue AnnaLeeya, Fateen, NOOR FATIN ,misz l0vely ,leen, Qard91 , Muslimah Vouge , As, CR, Mrs Asida 

done...terima kasih semua ☺

3 comments:

tiefazatie said...

hee..sama2 darl...tue tanda pnghargaan utk kamu la..tq tau..=)

si para para said...

lepas ni kena buat lagi..boleh join sekali :)

btw ada tag untuk anda

tiefazatie said...

hee..sama2 darl...tue tanda pnghargaan utk kamu la..tq tau..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...