hati ni gedebak gedebuk

Hallo semua....Wuwuuwuu takut giler ni weh....Tolong ar bagi semangat... Dari tadi benda ni asyik menghantui fikiran je...Adoyai...
Tolong ! Tolong ! Tolong !

euwww takutnya saya !!
 Ni semua pasal kes besok la ni.. umm macam nak cerita ni... Ala malu la pulak.. Adoi sekarang ni fara tengah fikir pasal besok nak .......

TEST JPJ
walawehh takutnya

Korang doakan fara ye... Ok je kalau bawak kereta, tapi risau besok gementar sangat... Tak nak ar tak lulus =,= ohh tuan JPJ

Kalau la JPJ tu baca blog fara (ecece bajet je ni ) bagi la fara lulus ye ! fara akan cuba sebaik mungkin tau.. doakan fara ye.. chaiyok chaiyok !

bismillah la banyak yer fara..dush dush da la encik JPJ tu ada ala-ala polis..haikkk jangan garang-garang naaa

wuuuuwuuu
 

12 comments:

ayushida said...

hehehe...akak pun kembang kempis je masa nak test jpj dulu, relak jer...hehe, jpj tu siap suruh berenti tepi jalan, bukan balik, tapi makan buah, hehhehe......parking pun ok, sebelum start enjin, baca Bismillah 21 x. Insya ALLAH, hilang lah gemuruhnya...hehe

meaw said...

wahhhh . gud luck ouh ! kalau dapat ngn jpj hat okay . okay la kamu,kalau ada jpj tu nak bawak kete time kita test kan ,jangan bagi ...nanti kompom-kompom terus fail,ingat ,jangan bagi jpj tu bawak .... sebelom masuk tu bagi salam . try buat senyum-senyum ngan jpj tu naaaa,jangan sombong-sombong,nanti dia buat sombong ngan kita. hehe....insyallak okay punya :)

Nurul Hamizah said...

GUD LUCK FARAH!! (^_^)

Abhamz said...

salam, kuatkan semangat dan yakin boleh....Selamat Lulus Ujian tu.

Syafiq said...

gud luck n all the best... >_<
senang je tu.. hee..

farasakura said...

thanx korang XD

tomatokering :) said...

wahh gudluk taw..
ceq je xdak lesen g.wuu

farasakura said...

@tomatokering :)heee g la amik XD

farasakura said...

thanx korang XD

tomatokering :) said...

wahh gudluk taw..
ceq je xdak lesen g.wuu

Syafiq said...

gud luck n all the best... >_<
senang je tu.. hee..

ayushida said...

hehehe...akak pun kembang kempis je masa nak test jpj dulu, relak jer...hehe, jpj tu siap suruh berenti tepi jalan, bukan balik, tapi makan buah, hehhehe......parking pun ok, sebelum start enjin, baca Bismillah 21 x. Insya ALLAH, hilang lah gemuruhnya...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...