header BARU (^,^)

Salam korang..nak mintak tolong ni... Singgah sini kejap boleh ? Nak mintak pandangan korang sikit... Yeayyyy Datang la yerr ☺

Farasakura dah ada header baru, so nak mintak korang tolong comment mana satu lagi ok ! Boleh tak ? Thanks yerr

Photobucket
header pilihan satu !


Photobucket
header pilihan 2 !

Tolong farasakura pilih mana satu yang korang suka tau...just nak tau pendapat je ☺Thanx

p/s : farasakura suka yang no 2 sebab dah edit banyak guna Photoshop..heee

25 comments:

syaza nazura. said...

Pilihan dua, penguin comel :D Hehe :)

Nabilah Zainal said...

pilihan 2

farasakura said...

@syaza nazura. heee penguin tu mmg cute XD

farasakura said...

@Nabilah Zainal thanx nabbb :)

mia.lia said...

no 2! hehe

nak tukar domain k? beznye ;D

farasakura said...

@mia.lia still dalam perancangan :)

Aya Maya said...

header no 2. cute !!!!

ROROI said...

nak nombor 2!! hehe

farasakura said...

@Aya Maya baikkk...thanx :)

farasakura said...

@ROROI heee thanx :)

Anonymous said...

farasakura, persaingan no 1 & no 2 mcm x aci je...satu ade penguin, satu tade ape2...letak la rabbit ke, kucing ke, dolphin ke...baru la adil...hehe

nway, i choose #2!

from,
kak syakirah cun =P

farasakura said...

@Anonymous heee..yang first tu, edit kali pertama...
yang no dua tu, ble rasa macam nak tambah sket lagi XD

nway,thanx kak syakirah..heee

Miss Ran said...

nk y kedua..fara wat tutorial wt header bole

Zue Cancer said...

yg no-2

tapi np tak pakai yg lame?yg muke katon tu?kka zue suke..comey kowt...

Zue Cancer said...

yg no-2

tapi np tak pakai yg lame?yg muke katon tu?kka zue suke..comey kowt...

Zue Cancer said...

yg no-2

tapi np tak pakai yg lame?yg muke katon tu?kka zue suke..comey kowt...

farasakura said...

@Miss Ran klu fara ad masa fara buatkan yerr :) insyaAllah

farasakura said...

@Zue Cancer yang dlu mcm,xkena dgn background :(...sayang gak nak tuka lain..huuu

ROROI said...

nak yg tu sbb tringat PINGU~hahaha

farasakura said...

@ROROI heee XD

farasakura said...

@ROROI heee XD

farasakura said...

@Zue Cancer yang dlu mcm,xkena dgn background :(...sayang gak nak tuka lain..huuu

Zue Cancer said...

yg no-2

tapi np tak pakai yg lame?yg muke katon tu?kka zue suke..comey kowt...

farasakura said...

@Miss Ran klu fara ad masa fara buatkan yerr :) insyaAllah

farasakura said...

@syaza nazura. heee penguin tu mmg cute XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...