I LOVE MY SELF CONTEST

klik banner utk join ☺


inilah insan yang ku sayangi ☺

alohaa bloggers tersayang semua..farasakura nak join contest ni..jom jom..ready made by cik yuyu yang macam ikan yu..eh silap²..cik yuyu yang comel kiut ni..hehehe jangan marah ye..nanti kedut² je muka ..hee peace

ok la....sebelum kena rotan dengan cik yuyu, fara nak start dulu yer aiyok..bermulalah ceritera kita..

lima belas ogos sembilan belas sembilan puluh dua, lahir seorang bayi comel ala-ala diri sendiri..walawehh..kecomelan yang membuatkannya digilai ramai ketika kecil tapi alamak ! bila besar, jalan da serupa gengstar daa...eh² bukan gengstar tapi gengter ..woot² tapi nasib laa ada jugak sipi-sipi keperempuanannya tau hee...ada la ayu sikit...ayu ke ? ♥

farasakura sangat menyayangi dirinya sendiri..ye ke? mestilahh !! hehe 235 % yakin tau.. umm ape lagi yer...hanya diri sendiri yang paling memahami diri ni...fara akan pastikan diri ni, selesa dengan diri sendiri...apa yang fara pakai, guna atau beli memang ikut citarasa sendiri la..sangat² cerewet fuhh

sangat memanjakan diri sendiri..cara untuk memanjakan diri yang paling efisien ialah...
ta ﺖ , ya ﻲ , dal ﺪ , wau ﻭ 
sila ikut contoh yang baik ini ..weee 
walau macam mana pun diri kita ni, fara redha...walaupun mungkin hidup ini mungkin tak seindah orang lain, namun tetap bersyukur dengan apa yang ada..just face the reality althought it is not perfect as others.. fara cuba untuk menghargai setiap detik dan saat yang ada..mungkin orang tak memahami diri ni, namun seperti biasa..hanya diri sendiri yang lebih memahami.. mungkin agak susah untuk kita bagi orang faham siapa kita

kata-kata akhir entri ini, jadilah diri sendiri, jangan cuba jadi orang lain dan sayangilah diri sendiri kerana itu adalah anda..walaupun mungkin ada orang tak sukakan anda kerana anda tak selawak A, tak secantik B, tak sekaya C dan sehebat D namun percayalah " you are still wonderful". 

terima kasih ☺
tag sedang terbang tinggi-tinggi sambil menari-nari kepada
cute mum , fiffy , ciknab

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...