Itukah Cinta...Cerpen baru fara akan dipublish dalam minggu INI... TUNGGU

Salam.....fara akan buat cerpen baru lagi... Hee harap korang dapat bagi sokongan tau... Ok macam biasa fara nak cari nama watak untuk cerpen... so ada request tak ? :) Harap korang sudi baca nanti k...

haha bukan saya :D


Fara sekarang agak busy jaga Anas so fara akan cuba cari masa untuk siapkan cerpen ini nanti...  Ada idea menarik tak ? Boleh la sharekan dengan fara tau :) Nak cerita cinta ke hantu ke kelakar ? Haha fara akan cuba okeh ...Harap korang suka..

Ok la kena pergi dulu... Anas da tekan apa menda ntah kat laptop ni.. Sibuk je budak kenit nih... Adoyai....
♥ u bloggers :)

thanx

until then---

3 comments:

Kay-E said...

yeah saya orang pertama nk join.....hehe

yna fazlyna said...

huhu..yna pun suka menulis..
http://ceritaidupsaye.blogspot.com

Sunah Mohammad said...

rajinnye wat cerpen~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...