kenapa blogging waktu petang paling membosankan

Korang perasan tak kalau petang-petang ni korang agak malas je nak blogwalking kan..Haihhh sama la kita.. Yela kalau dah petang mood pun dah jadi kendur je nak berblogging.. Mengantuk lagi bosan lagi macam-macam la rasa tu datang.. Mula la entri yang keluar pun merepek meraba je

Dah lama tak kongsi tips kan...Sekarang farasakura nak bagi sebab dan musabab kenapa blogging pada waktu petang paling-paling membosankan


Jom check it out !

Satu --> Waktu petang selalunya orang letih baru habis kelas atau baru balik belajar, so semua masih dalam mood yang kurang stabil.. Yela penat la tension la, so mood yang happy-happy tu pun hilang

Dua -->Petang bukanlah masa yang sesuai untuk duduk di atas kerusi sambil mengadap komputer. Maksudnya waktu petang lebih sesuai digunakan untuk bersama keluarga dan mungkin lebih bagus untuk berekreasi di luar supaya dapat merehatkan minda.

Tiga --> Petang digunakan untuk menyelesaikan segala tugasan yang ada sebelum malam. Malam pasti ada aktiviti yang menunggu

Empat -->  Selalunya petang, mood semua orang agak down sebab penat menjalani rutin seharian. Jadi mereka lebih suka untuk berehat atau tidur

Lima --> Waktu petang selalunya sangat pendek. Kadang-kadang kita takkan terasa petang tu, dan tiba-tiba sedar dah malam..

Enam --> Paling penting... Tak ramai orang online waktu petang....waaaa bosannyerrr =,=

Tapi satu je yang farasakura suka tentang petang, kalau korang tengok pertukaran dari siang ke malam adalah petang kan.. Waktu senja adalah waktu yang sangat cantik kan.. Kita boleh tengok matahari terbenam dan cahayanya sungguh menarik.. MasyaAllah...indah sungguh ciptaan Illahi..

Jangan lupa tunggu waktu senja tengok matahari terbenam tau..Nak tangkap gambar tunjuk kat farasakura pun okey jugak.. Heee.

akan datang --> cara untuk tidur nyenyak.. Nantikannn

5 comments:

a n a . i z z t y said...

waktu petang sememangnya sangat membosankan..heheeheh

farasakura said...

@a n a . i z z t y tu la...kan kan

nelly said...

waktu petang itu mata nak tidur .haha

farasakura said...

@nelly tau xpe...lalalaaa

a n a . i z z t y said...

waktu petang sememangnya sangat membosankan..heheeheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...