kepulangan yang di nanti

Alhamdulillah. Segala puji bagi ALLAH. Syukur. Ni yang fara jumpa kat satu blog selepas pergi jalan-jalan kat gengblogger.com

"Alhamdulillah. Segala puji bagi ALLAH. Syukur. Syukur sangat-sangat sebab dah sampai Malaysia. Landing tepat jam 9.50 pagi. Turun kapal jam 10 pagi dengan disambut oleh PM, TPM serta isteri memasing dan juga para kabinet serta wartawan yang mengerlip sana sini. Btw, selamat dah sampai kat rumah. Seyesly tak percaya pon cuti Winter Break kali ni dapat balik Malaysia. Terasa bagai angan-angan Mat Jenin menjadi kenyataan. Sebelum melalut memanjang, Malaysian, I’m home!!

Sekalung terima kasih buat ;
Perdana Menteri Malaysia, Dato’ Seri Mohd Najib Tun Razak
Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin
Malaysia Airlines System Berhad (MAS) – Kapten Dato’ Hj Nawawi & anak-anak kapal yang sporting
AirAsia Berhad – Dato’ Sri Tony Fernandes
Royal Malaysian Air Force (Charlie)
Kedutaan Malaysia Mesir & Jeddah
Lembaga Tabung Haji Malaysia
&
semua yang sudi menghulurkan bantuan buat kami warga Malaysia di Mesir yang tak mampu nak balik time-time darurat ni. Kami 778 orang sangat-sangat terharu. Yelah semuanya FREE. I repeat, semua free. Takde pun yang kena bayar balik. So sape yang suka buat cerita-cerita fitnah tu, sila sedar diri.
Tak faham? Heheh nantila update. Penat gilooooooooooooooo :)  "
 


lihatlah kegembiraan mereka....semoga yang lain-lain tu pun selamat tiba...mari lah kita memanjatkan kesyukuran ye...jangan salah menyalahkan lagi ye ☺ InsyaAllah yang lain akan tiba dengan selamat aminn dan janganlah kita lupa untuk bersyukur dengan keamanan di Malaysia ☺

2 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

alhamdulillah...selamat sampai gak... http://aliefcmoi.blogspot.com/

aLieF si Muncung ManiS said...

alhamdulillah...selamat sampai gak... http://aliefcmoi.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...