kira berat blog hanyalah tipu belaka ! jangan tertipu

Salam bloggers...fara nak bagi tahu benda penting ni..ala-ala CSI la nih fara buat eksperimen keberkesanan web ni... fara nak kira berat blog kat sini http://www.iwebtool.com/ ...tanpa fara edit apa-apa kat blog..fara dapat 3 jawapan yang berbeza dalam masa beberapa saat.. Tapi link inilah yang orang dok promote suruh kira berat blog...apakah??

SATU

DUA

TIGA
fara just nak share info.. harap korang jangan la terlalu percaya sangat...mungkin kita boleh agak average la berat blog kita tapi tak akan dapat yang tepat la kan ☺..ok itu sahaja ..nak share pun boleh tapi bagi kredit la ye☺terima kasih

5 comments:

syafiqsulaiman said...

tak berapa tepat la kan..
kejituannya boleh dipertikaikan laa..
hehehe

Mama Zharfan said...

sbg general guide ajer kot, bukan nya accurate 100% :)


jom join Heartbeat!

farasakura said...

@syafiqsulaiman betul2 :)

farasakura said...

@Mama Zharfan hee so boleh tau average ke :)

Mama Zharfan said...

sbg general guide ajer kot, bukan nya accurate 100% :)


jom join Heartbeat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...