lambakan produk kecantikan ..wushhh

Haloo bloggers .. Selamat pagi semua...

Hari ni  farasakura nak jadi Pakar Kesihatan & Kecantikan kejap...hahaha ada bakat tak?? we'll see *winks Entri ni sesuai dengan semua orang tak kira lelaki atau perempuan yer.. Ini bukan untuk mengata atau memprotes atau apa-apa pun tapi sebagai peringatan kita bersama.. Boleh ?

ehem-ehem farasakura dalam lab programming ni..hahaha

Korang semua mesti perasan sekarang banyak giler-giler (bombastik ni) produk kecantikan kan..Yang famous amous macam Maybelline, Silky Girl, Loreal dan paling latest Simply Siti.. Kalau korang pergi supermarket atau giantmarket korang pening je tengok banyak produk ni... Tak tahu nak pilih mana satu.. Adess =,=

Kadang-kadang korang pernah ragu tak kesahihan atau ketulinan produk tu sendiri.. Yela bila korang nak guna contoh pencuci muka, kalau tersalah guna habislah muka korang berjerawat la berminyak la...hadoiii payah wooo lari pakwe kihkihkih 

Jadi sebelum korang nak guna apa-apa produk pun, fikir dulu sama ada sesuai dengan kulit korang ke tak.. Ye la sestengah kulit sensitif kot, so jangan la rosakkan diri korang dengan pakai produk yang tak sesuai k.. Jangan menyesal di kemudian hari.. 


Sekarang ni tak semua produk bagus untuk korang, jadi berhati-hatilah bila nak beli.. Tapi farasakura tak galakkan sangat la korang pakai banyak-banyak sangat.. Contoh la kan kita boleh tengok, sesetengah orang bila nak keluar, hadoii macam-macam kena pakai dulu.. Bedak la foundation la sunburn la macam-macam ar yang farasakura pun pening... Tapi kalau korang rasa ok, up to you la kan..

Jangan jadi macam ni sudahh hadoiii 
 

Yang penting farasakura suka tengok orang yang natural beauty.. Susah woo nak cari sekarang ni yang macam tu.. Seriously farasakura nak cari yang macam tu .. Haaa adakah anda ? Hehe mengaku cepat.. Yeahhh..tapi kulit yang paling cantik ialah kulit baby !!! halus mulus je.. Fuhhh nak buat pembedahan plastik dengan anas la...hahahaha
comel gilakkk

Nak kena pergi kelas lain ni....


See ya...

7 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

btul2..tapi pilih lah yg halal dan suci =)

Ila said...

org kata,berpada-padalah...klau over tu yg jadi

farasakura said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid heee betul2 XD

farasakura said...

@Ila hahaha tau xpe ;)

farasakura said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid heee betul2 XD

Ila said...

org kata,berpada-padalah...klau over tu yg jadi

Khumaera Ismail aka Habibi Ham said...

btul2..tapi pilih lah yg halal dan suci =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...