mati mati mati =,=

 farasakura dalam keadaan tak normal hari ni menyebabkan dia rasa nak pengsan sepanjang minggu ni jer..=,= Sumpah tak stabil gila ni...hari ni mungkin ni je kot entri farasakura.. Tengok la

farasakura rasa bersalah gila-gila-gila tahap maksima kat team cupcake n the geng sebab farasakura tertidur dan tak pergi rumah Pakcik Tajul sebab nak tolong dia pasal buat blog ni ar... Sorii gilerr korang... tak tahu la syaitannirrojim mana yang menghasut farasakura untuk tidur ni.. Waaaaa

Seriously, farasakura takkan tenteram for the whole semester kot.. Rasa bersalah yang amat sangat kott.. Dari tadi mulut ni asyik cakap, "gila la kau fara, gila la kau fara".. Adess tak tahu la macam mana nak tenteramkan diri ni.. Jangan jadi betul gila sudah la =,=

To team cupcake n the deng, seriously farasakura minta maaf sangat² sebab tak dapat datang hari ni dan tertidur.. farasakura tahu tak mungkin dapat patah balik, tapi soory je yang mampu farasakura cakap.. Sorry yerr..Jacky konfem baca kan².. Adess malunyerrrr

Nak berhenti tulis kat sini.. Mood : masih tak stabil, ada idea tak macam mana nak bagi tenang balik...

p/s : besok ada test Discrete Math..hmmm bunting lagi.. Tenangkan diri ye farasakura..

2 comments:

AdiaLuze said...

Salam perkenalan.... singgah dari blog EnBen >o<

Keep on blogging kay !! ^___^

P/S : Kalo sudi jom la join GA kite :)

AdiaLuze said...

Salam perkenalan.... singgah dari blog EnBen >o<

Keep on blogging kay !! ^___^

P/S : Kalo sudi jom la join GA kite :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...