Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!


woot woot..fara nak join laaa☺hehe


fara nak menang mrs zach's first give away kerana fara nak menang photoshoot mrs zach yang mesti gempak punya.. hehehe.. fara memang sangat teringin nak buat photoshoot so nak cuba la buat satu dan nak ambik la peluang depan mata ni..

fara harap mrs zach dapat bagi fara peluang keemasan keperakan dan mungkin kegangsaan itu ☺

fara sangat sukakan photoshoot tapi tak pernah ada peluang so kalau dapat, hip hip horray laaa kan kan


lokasi penggambaran yang fara inginkan mungkin kat tasik atau gunung...hahaha no idea lagi tapi kalau menang, fara akan happy sampai guling-guling tanah kot☺

fara nak tunjuk la contoh simple mimple yang fara pernah buat time raya☺




done ☺

2 comments:

mrs zach said...

hi fara. wah...wah..siap ada sample lg. ;)

ok fara. noted. akan dipertimbangkan. tp kalau dpt, jgn malu2 pose ye ;D

d_tieah said...

Best lah GA ni..
Boleh dapat free photoshoot..
Giler lah hadiah..
Gud luck ye..


Latest entry : Lagi Sambungan 5 Masalah Cinta Terhangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...